ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Σαν τρίτη σε μέγεθος Ένωση και ως μέλος της Ομοσπονδίας ζητάμε και εμείς με τη σειρά μας την απόσυρση των δυο προτάσεων από τη ΠΟΕΠΛΣ για τα άρθρα 5 και 10 που αφορούν τα έξοδα εγκατάστασης και διανυκτέρευσης των στελεχών!!!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Β.Δ Ελλάδος συντάσσεται πλήρως με τις παρατηρήσεις της ανακοίνωσης της Ε.Π.Λ.Σ. Νοτίου Πελοποννήσου με Αρθ.Πρωτ 39/2014 που εξέδωσε στις 18-09-2014 με θέμα τα οδοιπορικά των Στελεχών του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.
Σαν τρίτη σε μέγεθος Ένωση και ως μέλος της Ομοσπονδίας ζητάμε και εμείς με τη σειρά μας την απόσυρση των δυο προτάσεων από τη ΠΟΕΠΛΣ για τα άρθρα 5 και 10 που αφορούν τα έξοδα εγκατάστασης και διανυκτέρευσης των στελεχών.
Οι ανάγκες των στελεχών όταν μετατίθενται ή όταν πραγματοποιούν μια διανυκτέρευση είναι οι ίδιες και δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός. 
Ένας διαχωρισμός που ισχύει σήμερα και ελπίζουμε να εξαλειφθεί  στο μέλλον, σε αντιδιαστολή με αυτά που προτείνουν για τα σχετικά άρθρα με τη κοινή τους ανακοίνωση ΠΟΕΠΛΣ και ΠΕΑΛΣ.
Σαν Ένωση αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή γιατί έχουμε μελή του Δ.Σ και αντιπροσώπους όλων των βαθμίδων (ΑΞ-ΥΞ-Λ/Φ) και διαβεβαιώνουμε τα μέλη μας ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν προ μηνών στις αρχαιρεσίες της Ένωσης, με αγώνα, προασπίζοντας τα συμφέροντα ΟΛΩΝ των μελών ανεξαιρέτως βαθμού. 
Τέλος ζητάμε από το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ να μας κοινοποιεί ανάλογα σχεδία Προεδρικών Διαταγμάτων στο μέλλον, ώστε να καταθέτουμε και εμείς την άποψη μας όπως έχουμε κάνει εδώ και καιρό για το ασφαλιστικό που πρόσφατα υιοθέτησε η ΠΟΕΠΛΣ και με καθυστέρηση.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ                                                                ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ