ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Χ. Βρεττάκος: «Η κυβέρνηση μετατρέπει σε νόμο τις παρανομίες στα "λιπάσματα", δεν θα περάσει»

 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: http://stokokkino.gr
  
Συνεντεύξεις Ο νέος δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, μιλά στο Κόκκινο για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει άμεσα η περιοχή.    
Νέα μέτωπα θα έχει να αντιμετωπίσει ήδη απο τη πρώτη μέρα που θα αναλάβει καθήκοντα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δραπετσώνας-Κερατσινίου, Χρήστος Βρεττάκος. Στη περιοχή των παλαιών εγκαταστάσεων λιπασμάτων θα αρχίσει να λειτουργεί μια μονάδα επεξεργασίας λιπαντικών και αποθήκευσης πετρελαιοειδών που θέτει ξανά σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών και το ίδιο το περιβάλλον. 
«Η κυβέρνηση μετατρέπει σε νόμο τη παρανομία του επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στη περιοχή και θέλει να μετατρέψει τη πόλη μας σε κρανίου τόπο, δεν θα το επιτρέψουμε να περάσει» δήλωσε στο Κόκκινο ο Χρήστος Βρεττάκος. Η νέα δημοτική αρχή θα πραγματοποιήσει για το λόγο αυτό συμβολικά την ορκωμοσία της στο χώρο των λιπασμάτων τη Κυριακή.

Παράλληλα τη πρόθεση για τη κατασκευή πίστας Formula 1 στη περιοχή της Δραπετσώνας έχουν εκφράσει μεγαλοεπιχειρηματίες. «Θέλουμε η πόλη μας να αναπτυχθεί, η πίστα Formula 1 δεν είναι ανάπτυξη εμείς έχουμε όραμα για τη συγκεκριμένη περιοχή» δήλωσε ο Χ. Βρεττάκος που τόνισε πως «σε μια πόλη που υποφέρει, πεινάει και πλήττεται απο την ανεργία δεν πείθουν τέτοια επιχειρήματα».