ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

...Αν όλοι οι επιβάτες έγραφαν τι τραβάνε, θα γεμίζαμε σεντόνια- Εδώ το δικαιολογημένο παράπονο του φίλου μας τπυ Πάρη- Αλλά,φίλε μου καλέ , , αν περιμένεις από τον Μ.Βαρβιτσιώτη σώθηκες................

Φωτογραφία: Όσοι έχετε παιδιά που είναι λίγο ανεπτυγμένα για την ηλικία τους να είστε προσεκτικοί όταν αποφασίζετε να ταξιδέψετε για Κυκλάδες με το …φοβερό πλοίο -άγνωστο το έτος ναυπηγήσεως- Αικατερίνη! 

Το εξαιρετικά εκπαιδευμένο πλήρωμα -για στρατόπεδο συγκέντρωσης ίσως αλλά όχι για επιβατηγό πλοίο- θα κρίνει στον καταπέλτη του πλοίου αν το παιδί σας είναι πράγματι 12 ετών ή όχι! Θα το ειρωνευτεί φέρνοντάς το σε δύσκολη θέση και μέχρι εσύ να έρθεις από το τρισάθλιο κι επικίνδυνο γκαράζ του πλοίου θα σ΄ έχουν φωνάξει στο λογιστήριο για να πληρώσεις τη διαφορά του εισιτηρίου. Θα σου πουν με υφάκι  ότι ακόμη κι αν είναι 12 ετών το παιδί σου,δεν δικαιούται παιδικό εισιτήριο. Οι ακτοπλόοι μας έχουν αποφασίσει ότι παιδί είναι κάποιος μέχρι τα 10!

Όπως κι αν έχει καλό θα ήταν ο κ.Βαρβιτσιώτης να ελέγξει αν στο δρομολόγιο Άνδρος -Ραφήνα το απόγευμα της Πέμπτης υπήρχαν υπεράριθμοι. Γιατί μόνο …χειρολαβές δεν είχαν βάλει για τους όρθιους!
Paris Karvounopoulos 
Πάρης Καρβουνόπουλος, δημοσιογράφος 
από το fb

Όσοι έχετε παιδιά που είναι λίγο ανεπτυγμένα για την ηλικία τους να είστε προσεκτικοί όταν αποφασίζετε να ταξιδέψετε για Κυκλάδες με το …φοβερό πλοίο -άγνωστο το έτος ναυπηγήσεως- Αικατερίνη! Το εξαιρετικά εκπαιδευμένο πλήρωμα -για στρατόπεδο συγκέντρωσης ίσως αλλά όχι για επιβατηγό πλοίο- θα κρίνει στον καταπέλτη του πλοίου αν το παιδί σας είναι πράγματι 12 ετών ή όχι! Θα το ειρωνευτεί φέρνοντάς το σε δύσκολη θέση και μέχρι εσύ να έρθεις από το τρισάθλιο κι επικίνδυνο γκαράζ του πλοίου θα σ΄ έχουν φωνάξει στο λογιστήριο για να πληρώσεις τη διαφορά του εισιτηρίου. Θα σου πουν με υφάκι ότι ακόμη κι αν είναι 12 ετών το παιδί σου,δεν δικαιούται παιδικό εισιτήριο. Οι ακτοπλόοι μας έχουν αποφασίσει ότι παιδί είναι κάποιος μέχρι τα 10!

Όπως κι αν έχει καλό θα ήταν ο κ.Βαρβιτσιώτης να ελέγξει αν στο δρομολόγιο Άνδρος -Ραφήνα το απόγευμα της Πέμπτης υπήρχαν υπεράριθμοι. Γιατί μόνο …χειρολαβές δεν είχαν βάλει για τους όρθιους!