ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ "ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ": Δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για να γίνει ο Πειραιάς, πόλη της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, της δημοκρατίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης.!!!!!



                              ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

------------------------
Στο πλαίσιο της σημερινής ορκωμοσίας των αιρετών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Πειραιά, οι εκλεγμένοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας», μαζί με τον όρκο που μόλις δώσαμε, δηλώνουμε:

Πιστοί στο συμβόλαιο τιμής που υπογράψαμε με τους πολίτες του Πειραιά στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 δεσμευόμαστε και σήμερα ότι θα αγωνιστούμε,

 -για να γίνει ο Πειραιάς, πόλη της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, της δημοκρατίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης. Πόλη αφιλόξενη στις ρατσιστικές διακρίσεις, ανάχωμα στη φασιστική απειλή. Πόλη της προόδου, υπόδειγμα υπεράσπισης εργατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Πόλη παιδείας και πολιτισμού. Πόλη δημιουργίας και βιώσιμης οικολογικής ανάπτυξης. Πόλη της ναυτοσύνης και των ναυτικών. Πόλη των νέων ανθρώπων και των νέων αναζητήσεων. Πόλη για όλους.

-για να γίνει ο Δήμος Πειραιά θεσμός της δημοκρατικά αυτοδιοικούμενης συμμετοχικής κοινότητας των πολιτών του Πειραιά. Θεσμός – υπηρέτης δημοτών και κατοίκων, ώστε η εξουσία να προέρχεται από το λαό, να ασκείται χάριν του λαού και να ανήκει στο λαό.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Θοδωρής Δρίτσας, Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, επικεφαλής του συνδυασμού

Νίκος Αγγελόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος

Μαρία Σταθάκη, Δημοτική Σύμβουλος

Βάνα Μελά, Δημοτική Σύμβουλος

Ευαγγελία Γκούφα, Κοινοτική Σύμβουλος 1ης Δημοτικής Κοινότητας

Μαρία – Γωγώ Γκίτζια, Κοινοτική Σύμβουλος 1ης Δημοτικής Κοινότητας

Αγγελική Τζωρτζάτου, Κοινοτική Σύμβουλος 2ης Δημοτικής Κοινότητας

Μαρία Ζορμπαλά, Κοινοτική Σύμβουλος 3ης Δημοτικής Κοινότητας

Αναστασία Αγγελοπούλου, Κοινοτική Σύμβουλος 4ης Δημοτικής Κοινότητας

Μαρία Κατσαντώνη, Κοινοτική Σύμβουλος 5ης Δημοτικής Κοινότητας