ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Δεν έχουν δοθεί μετάλλια...

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

5 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων, τον αντιπλοίαρχο Λ.Σ κ. Νίκο Λαγκαδιανό
λάβαμε την κατηγορηματική διευκρίνιση,  πως,  ουδείς έχει πάρει το μετάλλιο, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα η σχετική προμήθεια και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα γίνει.
Ενώ και οι πλωτάρχες δεν έλαβαν ακόμα ούτε καν το δίπλωμα.
Γιατί δεν υπάρχουν χρήματα.
Επίσης,  ο κ. Λαγκαδιανός μας διαβεβαίωσε, ότι  σχετικές διαταγές και για  λιμενοφύλακες έχουν ήδη προωθηθεί αρκετές και σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η προώθηση σε όλους.Τα διευκρινίζουμε αυτά,  με αφορμή την  σημερινή σχετική επιστολή προς το peiratiko reportaz...

Πόπη Χριστοδουλίδου
-------------------------------------------------------------------------------
 pros peiratikoi@yahoo.gr

Για αυτό το μετάλλιο που θα δοθεί στους Πλωτάρχες ΛΣ (εκ Σ.Δ.Σ.Λ.Σ), θα...χρεωθεί το κόστος προμήθειάς του οι Υπηρεσίες του Υ.Ν.Α.
Μπράβο κιόλας, που δυό μήνες μετά την δημοσίευση στο ΦΕΚ (597Γ/09-05-2014), το σεβαστό Αρχηγείο δια της παρούσης διαταγής του, φροντίζει ανελλειπώς την συνέχεια του διαχωρισμού σε.....ΠΛΗΒΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥΣ.
Ερωτάμε τον κ. Αρχηγό Λ.Σ. και τον κ. Υπουργό Ν.Α.:
Οι σειρές εκ Λιμενοφυλάκων που έχουν εισαχθεί τα έτη 1993, 1994, 1995, 1997 και οσονούπω 1998, τι έχουν και ξεχωρίζουν από τους πιο πάνω ''συναδέλφους'' κ.κ.Πλωτάρχες???????????
Που είναι το μετάλλιο ευδοκίμου Υπηρεσίας Α΄ Τάξεως, όπου ειδικά οι πρώτοι (οι σειρές Λ/Φ του 1993) έπρεπε να το έχουν πάρει εδώ και πέντε (5) χρόνια??????????????????????
Και το κυριότερο, ότι όσες φορές έχουν ενοχλήσει το αρμόδιο Γραφείο Εθιμοτυπίας πολλοί εκ Λ/Φ, ας μην πούμε τι είδους απαντήσεις λαμβάνουν.
Η Ηθική αποζημίωση των στελεχών κ. Αρχηγέ Λ.Σ., αποτελεί μεγάλο κίνητρο και όρεξη για δουλειά.
Δεν ζητάνε οι δικαιούχοι εκ Λ/Φ να τα χρεωθεί το Υ.Ν.Α. όπως οι κ.κ. "συνάδελφοι" Πλωτάρχες. Θα το πληρώσουν οι ίδιοι από την τσέπη τους, όπως μέχρι τώρα.
Και όπως ξέρετε κύριε Αρχηγέ Λ.Σ. και κ. Υπουργέ Ν.Α., η πλειοψηφία των δικαιούχων των παραπάνω ετών Λιμενοφυλάκων, είναι τίμιοι εργάτες, άξια στελέχη, με τέτοια προσφορά στο κοινωνικό σύνολο όπου αναγνωρίζονται πανταχόθεν για αυτό.
Δεν είναι ''καψωνόμουτρα'' στα σκάφη ή στα Λιμεναρχεία, όπου να εκβιάζουν και να απειλούν υφισταμένους συναδέλφους τους και να παίρνουν και το μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Β΄ Τάξεως για τα καμώματά τους ως αποζημίωση.
Ο νοών νοείτω!!!!!!!!!!!!
Κι άν δεν καταλαβαίνετε για περί....."καψωνόμουτρων" τους οποίους και ανταμείβετε με την παραπάνω διαταγή σας, ανατρέξτε λίγο σε κάποια.......ABEKING για να δείτε την δράση τους προ λίγων ετών που μας πρόσβαλε όλους σαν ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ.
Ανταμείψτε τουλάχιστον και τους εργάτες Λ/Φ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!