ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

"Όλα τα στελέχη να ξέρετε περιμένουν την ηθική ικανοποίηση ως μια έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς στο Σώμα και στο κοινωνικό σύνολο"....

 PROS PEIRATIKOI@YAHOO.GR
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Καταρχήν κ. Λαγκαδιανέ, ουδείς είπε ότι πήραν οι κ. συνάδελφοι Πλωτάρχες (εκ Σ.Δ.Σ.Λ.Σ.) το μετάλλιο, για το οποίο υπογράψατε την εν θέματι διαταγή.
Άλλωστε, έχουμε την παρρησία και ανεβάσαμε το έγγραφό σας αυτούσιο και αληθινό. Ή μήπως Όχι???????????
Εμείς λοιπόν για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες, κατακρίναμε το γεγονός ότι μόλις δύο (ε) δύο μήνες μετά την  συμπλήρωση των προσόντων για τους Πλωτάρχες, εκδώσετε την διαταγή...
Για την σειρά του 1993 Λιμενοφυλάκων οι οποίοι έχουν συμπληρώσει προσόντα προ πενταετίας (ναι, καλά ακούσατε), όπως και οι σειρές του 1994 Λ/Φ προ τετραετίας, του 1995 Λ/Φ προ τριετίας, του 1997 Λ/Φ προ έτους και πάει λέγοντας, βγάλατε ποτέ αντίστοιχη διαταγή????????
Έστω κι' ας το αγόραζαν από την τσέπη τους, κι' αυτό θα κάνουν. Όπως έκαναν όλοι κατά την προμήθεια της ''κονκάρδας'' επί ΣΙΩΝΙΔΗ.
Γιατί δεν την βγάζετε λοιπόν????????????
Όλα τα στελέχη να ξέρετε περιμένουν την ηθική ικανοποίηση ως μια έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς στο Σώμα και στο κοινωνικό σύνολο.
Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση...