ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2014, Α' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ : 38 χρόνια μετά τον άδικο χαμό του Αγωνιστή της Δημοκρατίας και ΗΡΩΑ της Αντιδικτατορικής Αντίστασης ΑΛΕΚΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ!!!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2014, Α' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ : 38 χρόνια μετά τον άδικο χαμό του Αγωνιστή της Δημοκρατίας και ΗΡΩΑ της Αντιδικτατορικής Αντίστασης ΑΛΕΚΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, βρεθήκαμε στο τακτικό ετήσιο ραντεβού μας, για να αποτίσουμε φόρο τιμής. Ο Παπατσάκαλος χοροστάτησε στο μνημόσυνο πλαισιούμενος από τον πατέρα Παναγιώτη και στο τέλος οι παρευρισκόμενοι ανεφώνησαν ΑΘΑΝΑΤΟΣ με ταυτόχρονα χειροκροτήματα και βουρκωμένα μάτια.
Κοντά στον Βουλευτή αδελφό του Στάθη και στα ανήψια του Αλέκο και Γιώργο, διακρίναμε τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα, τον πρώην Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Παναγιώτη Κρητικό, τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου 'Αρματος Πολιτών Βουλευτή κ. Γιάννη Δημαρά, τον Βουλευτή κ. Νάσο Αθανασίου, την πρώην Αντιδήμαρχο Γλυφάδας κ. Ειρήνη Βαγγελάτου, τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής του Forum Αυτοδιοίκησης Γλυφάδας κ. Κώστα Κιρκιλίτση, τον δεσμοφύλακά του που τον βοήθησε να δραπετεύσει κ. Γιώργο Μωράκη, την χήρα του ηρωικού συνταγματάρχη Σπύρου Μουστακλή κ. Χριστίνα Μουστακλή, συγγενείς, συναγωνιστές και φίλους.