ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά...

12/04/14  

"Η Εφημερίδα των Συντακτών"
αναδημοσίευση 
 
Ο 54χρονος τεχνικός την ώρα που επιβιβαζόταν στη λάντζα «Δράκων Ταξιάρχης» από το δεξαμενόπλοιο «Royal OAK», όπου βρισκόταν για εργασίες, γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα.
     
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τη θαλάσσια περιοχή του αγκυροβολίου Πειραιά ένας 54χρονος.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου για την πτώση άνδρα στη θάλασσα στην προσπάθειά του να επιβιβασθεί στη λάντζα «Δράκων Ταξιάρχης» κατά την αποβίβασή του από το δεξαμενόπλοιο «Royal OAK», σημαίας Νήσων Μάρσαλ.
Ο 54χρονος ανεσύρθη από το πλήρωμα της λάντζας και τον υποπλοίαρχο του δεξαμενόπλοιου, ο οποίος έπεσε στη θάλασσα για παροχή βοήθειας, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος άνδρας μαζί με τον συνεργάτη του ήταν τεχνικοί και είχαν ανέβει στο δεξαμενόπλοιο για εργασίες. Στην προσπάθειά του όμως να κατέβει από το δεξαμενόπλοιο στη λάντζα, γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
ΧΡ.ΠΑΠ.
efsyn.gr