ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ "ΚΕΡΔΟΣ"ΚΑΙ "ΕΞΠΡΕΣ"!

24 Απριλίου 2014
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΠΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΤΗΠΤΑ)


Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α , αποφάσισαν την κήρυξη νέας απεργίας από τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 25 Απριλίου 2014 έως τις 6 π.μ. της Τρίτης, 29 Απριλίου 2014 όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» και στην ιστοσελίδα “kerdos.gr”.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων συνεχίζουν να διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών προς τους εργαζόμενους.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
------------------------------
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. κηρύσσει νέα απεργία από τις 4 μ.μ. της Πέμπτης, 24 Απριλίου 2014 έως τις 4 μ.μ. της Τετάρτης, 30 Απριλίου 2014 για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ιστοσελίδα «express.gr».
Το Δ.Σ. της Ενώσεως ζητεί την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ