ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ν. Κορέα: Δείτε τα τελευταία μηνύματα των μαθητών στους γονείς!!!

  Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 12:49

 http://www.newsbomb.gr

αναδημοσίευση 

 

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη Νότια Κορέα με τους αγνοούμενους του πλοίου που βυθίστηκε να φτάνουν τους 300 και τους γονείς να χάνουν σιγά σιγά τις ελπίδες τους.
Ν. Κορέα: Δείτε τα τελευταία μηνύματα των μαθητών στους γονείςΣυγκλονιστικά είναι και τα τελευταία μηνύματα που έστελναν οι μαθητές λίγα λεπτά πριν χαθεί εντελώς η επαφή με τους γονείς τους.

"Μαμά αυτή είναι μάλλον η τελευταία φορά που έχω την ευκαιρία να σου πω σ'αγαπώ" είναι ένα από τα μηνύματα λίγο πριν βυθιστεί το πλοίο. Έντρομη η μητέρα του έστειλε μήνυμα αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση.
"Μπαμπά δεν μπορώ να βγω από την καμπίνα, δεν είναι κανένας στο διάδρομο" είναι ένα άλλο μήνυμα που έστειλε ένας μαθητής λίγο πριν χαθεί στο βυθό της θάλασσας.
"Νομίζω πως θα πεθάνουμε όλοι, εάν έκανα κάτι λάθος συγχωρέστε με, σας αγαπώ" γράφει ένα άλλο παιδί και οι ελπίδες σβήνουν...
Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν βυθιστεί το πλοίο στη Ν. Κορέα
Ένα συγκλονιστικό βίντεο μέσα από το πλοίο λίγο πριν βυθιστεί στη Νότια Κορέα φέρνει στο φως το CNN.

Μαθητές με σωσίβια προσπαθούν να κρατηθούν ενώ το πλοίο έχει πάρει κλίση και βυθίζεται.
Όλη τη νύχτα οι διασώστες έδιναν μάχη να βρουν κάποιον επιζώντα αλλά οι δύτες δεν μπορούσαν να φτάσουν στις καμπίνες λόγω των ρευμάτων των νερών.

ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Γονείς πέρασαν τη νύκτα στην αποβάθρα με τα μάτια στραμμένα στη θάλασσα, προς το σημείο όπου συνεχίζονταν υπό το φως των προβολέων οι έρευνες.
Ορισμένοι βεβαιώνουν ότι έλαβαν μηνύματα από τα παιδιά τους, που ήσαν παγιδευμένα στο εσωτερικό του πλοίου μετά το ναυάγιο, αλλά αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν διασταυρωθεί.
Στην απελπισία των συγγενών προστίθεται η οργή απέναντι στα μέσα ενημέρωσης, που κατηγορούνται για αδιακρισία, και απέναντι στις αρχές.
Ο πρωθυπουργός Τσουνγκ Χονγκ-Γουόν, που ήρθε στο νησί για να συμπαρασταθεί στους συγγενείς, βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή των ανθρώπων που τον τραβούσαν από το σακάκι και τού πετούσαν νερό και μπουκάλια.
Μία μητέρα τού έκοψε τον δρόμο όταν προσπάθησε να φύγει από το γυμναστήριο. "Μην φεύγετε έτσι κ. πρωθυπουργέ. Πείτε μας τι σκοπεύετε να κάνετε".