ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Θεοδώρα Αγγουρίδου: Η δίωξη εναντίον της Πόπης Χριστοδουλίδου είναι δίωξη εναντίον όλων μας. Και τώρα ήρθε η ώρα να μάθει η εξουσία ότι είμαστε πολλοί και είμαστε όλοι Πόπη Χριστοδουλίδου. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!!



 Δήλωση

Πρώτα μάθαμε ότι ενεργοποιήθηκε το σπουδαστικό της ασφάλειας και η αστυνομία "επιβάλλει την τάξιν εις τα σχολεία", στη συνέχεια μάθαμε την άσκηση δίωξης, με βάσει τον στρατιωτικό ποινικό κώδικα, εναντίον της συναδέλφου Πόπης Χριστοδουλίδου, επειδή έκανε το αυτονόητο, δηλαδή να δημοσιεύσει νόμο, ήδη, δημοσιευμένο στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Η Πόπη Χριστοδουλίδου για μένα δεν είναι απλά μια μαχητική και ασυμβίβαστη συνάδελφος, αλλά με τιμά χρόνια με τη φιλία της. Γνωρίζω λοιπόν ότι ουδέποτε έκανε πίσω σε θέματα δεοντολογίας και δημοσιογραφίας. Προφανώς το γεγονός αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και οι μηχανισμοί. Η δίωξη που άσκησαν λοιπόν εναντίον της αποσκοπεί στην ταλαιπωρία της, αλλά επίσης κουνά απειλητικά το δάχτυλο και σε όλους εμάς που δεν είμαστε αρεστοί στο κατεστημένο.
Στόχος η φίμωση όσων έχουν αποφασίσει να μην σκύψουν το κεφάλι, όσοι θεωρούμε ότι η δημοσιογραφία ελέγχει την εξουσία και αποκαλύπτει.

Η δίωξη εναντίον της Πόπης Χριστοδουλίδου είναι δίωξη εναντίον όλων μας. Και τώρα ήρθε η ώρα να μάθει η εξουσία ότι είμαστε πολλοί και είμαστε όλοι Πόπη Χριστοδουλίδου. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!!

Θεοδώρα Αγγουρίδου, δημοσιογράφος