ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Έγραψαν ότι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού Σώματος συμμετέχουν μαζί με αστυνομικές δυνάμεις σε φύλαξη ευαίσθητων χώρων και υπήρξε παρέμβαση της Δικαιοσύνης! Το μέτρο και η σοβαρότητα έχει προ πολλού χαθεί!!!

Παρέμβαση εισαγγελέα για δημοσίευμα ιστοσελίδας για το Λιμενικό!

www.onalert.gr

αναδηοσίευση

11.02.2014 | 19:59
Έγραψαν ότι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού Σώματος συμμετέχουν μαζί με αστυνομικές δυνάμεις σε φύλαξη ευαίσθητων χώρων και υπήρξε παρέμβαση της Δικαιοσύνης! Το μέτρο και η σοβαρότητα έχει προ πολλού χαθεί.

“Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Παναγιώτας Φάκου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αντικείμενο τη διαρροή στρατιωτικών μυστικών από δράστες μη στρατιωτικούς, την οποία ανέλαβε να διενεργήσει η Διεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας”, διαβάζουμε και αναρωτιόμαστε αν η είδηση είναι αληθινή.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εισαγγελίας η έρευνα διατάχθηκε «με αφορμή αναρτηθέν στο διαδίκτυο δημοσίευμα (Πειρατικό Ρεπορτάζ, 10-2-2014, Οι βατραχάνθρωποι του ΛΣ σε φύλαξη στόχων εκτός χώρου ΛΣ με τον νόμο) ..» ενώ τα προς διερεύνηση αδικήματα αφορούν:
(α) της μετάδοσης στρατιωτικών μυστικών και
(β) της μετάδοσης μυστικών πληροφοριών στρατιωτικής σημασίας.

Στην ανακοίνωση, σημειώνεται ότι «σύμφωνα με το Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα, υφίσταται αρμοδιότητα των κοινών ποινικών δικαστηρίων για τους μη στρατιωτικούς
δράστες».

Η κατάσταση δεν είναι διόλου καλύτερη στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και το πρόβλημα δεν φαίνεται επειδή αυτή τη περίοδο υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι ο Αβραμόπουλος ο οποίος όσα κι αν του προσάπτουν έχει ανοιχτό μυαλό σε θέματα ενημέρωσης και πάντως ανόητος δεν είναι.

Γνωρίζοντας την Πόπη Χριστοδουλίδου που αρθρογραφεί στο peiratiko μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους εμπνευστές της επίθεσης ότι...έμπλεξαν.