ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: «Να περιορίσει ο Σαμαράς το συκοφάντη τηλεαστέρα του υπουργικού του συμβουλίου»!

WWW.LEFT.GR 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Σε παραλήρημα για ακόμη μια φορά ο Γεωργιάδης που συκοφάντησε του γιατρούς του ΕΟΠΥΥ




«Αν ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν μπορεί να “περιορίσει” τον τηλεοπτικό αστέρα του υπουργικού συμβουλίου του, η δικαιοσύνη στην οποία θα προσφύγουμε άμεσα θα επιληφθεί της κατάστασης», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ Θεσσαλονίκης - Β. Ελλάδος (ΣΕΥΠ- ΕΟΠΥΥ Θεσ/νίκης- Β. Ελλάδος) σχετικά με δήλωση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης ότι οι χειρουργοί του ΕΟΠΥΥ δεν έχουν πιάσει νυστέρι 20 χρόνια και για αυτό δεν θα εμπιστευόταν το παιδί του στα χέρια τους.
Ο σύλλογος κάνει λόγο για «μοιραίο λάθος» από πλευράς του υπουργού, ο οποίος χαρακτηρίζεται υπερφίαλος και κατηγορείται ότι συνδύασε ψεύδος, υπεροψία, άγνοια, κακία και συκοφαντική δυσφήμηση για την επιστημονική επάρκεια των εργαζομένων. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για παραλήρημα από πλευράς του υπουργού, ο οποίος χαρακτηρίζεται πλέον «εκτός ελέγχου».
Να θυμίσουμε ότι ο τηλευπουργός που διαβεβαίωνε ότι δε θα γίνουν απολύσεις, πρόλαβε χθες όχι μόνο να κάνει κωλοτούμπα αλλά και να περηφανεύεται για αυτήν: "Εάν, τελικά, γίνουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σάς παρακαλώ να μην το χρεώσετε στην τρόικα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου. Μην μού πάρει τη δόξα ο Τόμσεν. Δεν είναι σωστό"