ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΑΛΣ: Παρέμβαση...Μόνο με την άμεση επίλυση των προβλημάτων πραγματοποιούνται οι «bona fide» προθέσεις και οι ένστολοι διευκολύνονται στην καθημερινότητά τους!

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013
Αριθμ. Πρωτ.: 51/13

ΠΡΟΣ:
Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου
κ. Μιλτιάδη ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

Κύριε Υπουργέ,

Στο  πλαίσιο των συνεχιζόμενων καθημερινών οικογενειακών και υπηρεσιακών δυσχερειών που αντιμετωπίζουν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εξαιτίας της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης, έρχεται να προστεθεί και ένα ακόμα δυσβάσταχτο βάρος, η αδυναμία τους να  ανταπεξέλθουν στην τακτική αποπληρωμή των δανείων τους.
Επ’ αυτού και όπως πληροφορηθήκαμε σχετικά, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες μεικτής επιτροπής του ΥΠΕΘΑ, της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, καθώς και συνεννοήσεις με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, ώστε να εξαντληθούν οι δυνατότητες ελάφρυνσης των δανειακών υποχρεώσεων των στρατιωτικών.
Προς τούτο και με γνώμονα την εκπεφρασμένη από την πλευρά σας πολιτική βούληση για την βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σας καλούμε να αναλάβετε άμεσα πρωτοβουλίες, προβαίνοντας στις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου και τα στελέχη μας να υπαχθούν στο εν λόγω Μνημόνιο Συνεργασίας με τις ελληνικές τράπεζες και το Τ.Τ, ώστε με ταχείες διαδικασίες να τύχουν των ευνοϊκότερων ρυθμίσεων για τα δάνεια τους.
Μόνο με την άμεση επίλυση των προβλημάτων πραγματοποιούνται οι «bona fide» προθέσεις και οι ένστολοι διευκολύνονται στην καθημερινότητά τους τόσο σε υπηρεσιακό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. 
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                    Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ