ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πείθει κανέναν ο Γ.Στουρνάρας για τη μη λήψη νέων μέτρων. «Ο μνημονιακότερος των μνημονίων»

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://www.in.gr/
Αθήνα
ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πείθει κανέναν ο Γ.Στουρνάρας για τη μη λήψη νέων μέτρων
Ο Γιάννης Στουρνάρας «δεν μπορεί να πείσει κανέναν για τη μη λήψη νέων μέτρων, καθώς ετοιμάζονται νέες περικοπές στις συντάξεις, περαιτέρω συρρίκνωση των τομέων υγείας και εκπαίδευσης, καθώς και απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας» δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει τον υπουργό Οικονομικών «μνημονιακότερο των μνημονίων» και σημειώνει ότι αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η αναξιοπιστία της κυβέρνησης και η αποτυχία του success story.
«Η δε επιμονή της κυβέρνησης στον υψηλό ΕΦΚ στο πετρέλαιο με τα συνεπακόλουθα τραγικά αποτελέσματα στη θέρμανση των νοικοκυριών, στην ατμοσφαιρική ρύπανση των αστικών περιοχών και στα έσοδα δείχνει και σε αυτή την περίπτωση πόσο παράδοξη και εγκληματική είναι η πιστή εφαρμογή του μνημονίου» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.
Και συμπληρώνει: «Πιστή εφαρμογή του μνημονίου την οποία έχουν δεσμευτεί και υλοποιούν οι κ.κ. Σαμαράς και Στουρνάρας, γεγονός που κάνει περιττή τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για στήριξη του Πρωθυπουργού στον Υπουργό Οικονομικών, καθώς η μοίρα τους είναι κοινή τώρα, όπως θα είναι και στο άμεσο μέλλον».
Όσο για τη δήλωση στήριξης Σαμαρά στον κ. Στουρνάρα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως είναι «περιττή» δεδομένου ότι αμφότεροι έχουν δεσμευτεί και υλοποιούν την πιστή εφαρμογή του μνημονίου -«και η μοίρα τους είναι κοινή τώρα, όπως θα είναι και στο άμεσο μέλλον.