ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Λιμεναρχών στη Νάξο - ετήσια απολογιστική συνάντηση που διοργανώνει η 6η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ , έπειτα από πρόσκληση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων...

www.peals-online.blogspot.gr 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 





Στη Νάξο πραγματοποιήθηκε – για πρώτη φορά – η καθιερωμένη ετήσια απολογιστική συνάντηση που διοργανώνει η 6η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος, έπειτα από πρόσκληση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Οι λιμενάρχες της Περιφέρειας έγιναν δεκτοί από τον δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη, ο οποίος εξήρε το έργο του Λιμεναρχείου Νάξου, που – κατά τη θερινή περίοδο -είναι επιφορτισμένο με περισσότερες ευθύνες και δραστηριότητες.

Από την πλευρά του, ο Επιθεωρητής Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, Υποναύαρχος ΛΣ Αθανάσιος Χονδρονάσιος (φωτό), τόνισε την ανάγκη συνεργασίας του Λιμενικού Σώματος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα και να επιλυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Ο κ. Χονδρονάσιος απένειμε επίσης, τιμητικές πλακέτες στον κ. Μαργαρίτη και στον αντιδήμαρχο κ. Λιανό.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Αιγαίου, αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Αποστολής, ο Υποδιοικητής της Περιφέρειας, πλοίαρχος Νικόλαος Σκευοφύλακας, ο Λιμενάρχης Νάξου Αλέξης Αποστολόπουλος, ο Λιμενάρχης Θήρας Εμμανουήλ Βασαλάκης και Λιμενάρχες από τα νησιά των Κυκλάδων, την Ικαρία και τη Σάμο.