ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Λαχτάρισαν στο Πυθαγόρειο! Νόμιζαν πως ήταν νάρκη!

www.i-samos.gr

ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ

αναδημοσίευση

Τα ''χρειάστηκαν'' την 
περασμένη Κυριακή το βράδυ οι επιβάτες ενός τουρκικού ιστιοφόρου, όταν κατά τον απόπλου τους από το λιμάνι του Πυθαγορείου, ο καπετάνιος κατάλαβε ότι έχει πιάσει κάποιο αντικείμενο με την άγκυρα του σκάφους.
Όταν σηκώθηκε η άγκυρα, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς αντικείμενο είναι αυτό, προς έκπληξη όλων το αντικείμενο έμοιαζε καταπληκτικά με νάρκη!

Αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να ειδοποιηθεί το λιμεναρχείο.
Τελικά φτάνοντας κοντά φουσκωτό σκάφος με επιβαίνοντες προσωπικό του λιμενοσταθμού του Πυθαγορείου αλλά και ψαρόβαρκες, διαπιστώθηκε πως ήταν ένα παλιό βαρέλι όπου κάποτε χρησιμοποιούταν ως ρεμέτζο!
Έτσι οι καρδιές ήρθαν στις θέσεις τους και μετά από αρκετή προσπάθεια απεμπλοκής του βαρελιού από την άγκυρα, το ιστιοφόρο αναχώρησε για .....άλλες πολιτείες.