ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΕΑΛΣ: Κατάργηση της δωρεάν επίσκεψης των ασφαλισμένων μελών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του ΝΝΑ και ΝΝΠ.

ΠΡΟΣ
Διευθυντή Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Αρχιπλοίαρχο Παναγιώτη Δημάκο ΠΝ

1.  Γρ. κ. Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.


2.  ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./Υπηρεσία Υγειονομικού  


Με αφορμή σωρεία παραπόνων και διαμαρτυριών αναφορικά με το θέμα, διερευνώντας, δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι η οικονομική υπηρεσία του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, εξέδωσε «νότα» (ΝΝΑ/Δ.Ο.Υ./Φ.071.80/334/33/20-05-2013), που επιβάλλει εφεξής και μόνο, (ε) μόνο για τα προστατευόμενα μέλη των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., την καταβολή χρηματικού αντιτίμου για τις επισκέψεις που πραγματοποιούν στα εξωτερικά τακτικά ιατρεία των εν θέματι νοσοκομείων.


Επειδή η εν λόγω απόφαση, βλάπτει άμεσα τα ασφαλισμένα μέλη των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μάλιστα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, σας καλούμε να μας γνωρίσετε τους λόγους που δικαιολογούν μια τέτοια ετεροβαρή απόφαση και σε κάθε περίπτωση να προβείτε άμεσα στην διόρθωσή της, καθώς κατά την άποψή μας, εγείρει θέμα ηθικής τάξης και νομιμότητας

Τέλος, παρακαλούμε, σε κάθε περίπτωση, να μας γνωρίσετε τις διαθέσεις και τις ενέργειές σας επί του θέματος, ώστε να καθορίσουμε την παραπέρα στάση μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ            Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ