ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΥΡΙΕ Α ΥΠΑΡΧΗΓΕ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΝΟΥΓΕΡΗ;;;

PROS PEIRATIKOI@YAHOO.GR
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κουίζ....
 σε ποιον λιμενικό σταθμό Δωδεκανήσου προϊστάμενος καταχράστηκε το ποσό των 1.600 ευρώ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα;
 
Τέλη του Μαΐου 2013, αιφνίδια κλιμάκιο εσωτερικών υποθέσεων του Υ.Ν.Α διενέργησε έλεγχο στο ταμείο του Σταθμού και διαπίστωσε την έλλειψη του ανωτέρω ποσού. 

Φήμες λένε ότι προσπαθεί να γίνει συγκάλυψη από την προισταμένη λιμενική αρχή,  η οποία λίγο καιρό πριν έκανε υποτίθεται την ετήσια επιθεώρηση τα αποτελέσματα της οποίας ποια μπορεί να ήταν άλλωστε!!! ????? 

Και δίχως να σταματούν οι πληροφορίες μας εδώ για να βοηθήσουμε λίγο προς τη λύση του κουίζ, στο ιδιαίτερο αυτό και καταπράσινο νησί των Δωδεκανήσων ο εν λόγω προϊστάμενος έχει καταχραστεί την εξουσία του όχι μόνο με δωροδοκίες και συγκαλύψεις καταγγελιών αλλά κάνοντας παιχνίδια με "αντικείμενα"  που μπορούν να σε στείλουν στην καλύτερη σπίτι σου και στην χειρότερη κοιτώντας τα ραδίκια ανάποδα, παίζοντας με ζωές και συνειδήσεις συναδέλφων και συνεχίζοντας ακόμη και τώρα να κρατά στα χέρια του τα ηνία του λιμενικού σταθμού.  
 Αναρωτηθείτε πως ένας τέτοιος άνθρωπος έχει καταφέρει και διατηρεί την ιδιότητα του προϊσταμένου της λιμενικής αρχής σε περίοδο αυξημένης κίνησης, μη ξέροντας κανείς τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί και χωρίς να ελέγχεται από κανένα.
 Με ποιόν τρόπο θα δώσουν οι αρμόδιοι ένα τέλος σε αυτήν την κωμική τραγωδία και πότε;