Αγαπητό πειρατικό!

Επειδή παρατηρώ ότι κάποιοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν τους Γενικούς Γραμματείς του Υ.Ν.Α. στον Πειραιά για τις πρόσφατες μετακινήσεις Διευθυντών και Υπαλλήλων, μήπως θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικοί!

Μήπως (λέω μήπως) για τις μετακινήσεις αυτές έχει βάλει το χέρι της υψηλόβαθμη πολίτικη υπάλληλος, η οποία προαλείφει εαυτόν για τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Λιμένων, Λιμενικής Πολίτικης και Ναυτιλιακών Επενδύσεων?
  Μήπως ανακάτωσε την τράπουλα των Διευθυντών και αποδυναμώνει σταδιακά και συνειδητά κάποιες Διευθύνσεις, προκειμένου να τις απαξιώσει προς το παρόν και στη συνέχεια να τις στελεχώσει με την μεγάλη «αυλή» που έχει δημιουργήσει?? Μήπως εσείς κύριοι που κατηγορείτε με ευκολία τους Γενικούς Γραμματείς, αγνοείτε κάποιους άλλους παράγοντας η σας συμφέρει να τους αγνοείτε???