ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΠΟΕΠΛ.Σ ΠΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ:Παρά τα καλά του λόγια όμως, δεν μας εξήγησε επαρκώς πως θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, απλήρωτοι, ανασφάλιστοι και χωρίς καμία υποστήριξη από την πολιτεία!

 ΠΟΕΠΛ.Σ

Αφανείς ήρωες με αφανείς μισθούς

Πειραιάς 24 Απριλίου 2013
Το πρώτο το περιέγραψε ο πρωθυπουργός, στο δεύτερο όμως ξέχασε να αναφερθεί. Η εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο ΥΝΑ επιβεβαίωσε τη θέση μας επί του νόμου για την «Ανασυγκρότηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις» επιδοκιμάζοντάς την και επισήμως, με την αναφορά του στην Ελληνική Ακτοφυλακή και στο έργο της.
Παρά τα καλά του λόγια όμως, δεν μας εξήγησε επαρκώς πως θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, απλήρωτοι, ανασφάλιστοι και χωρίς καμία υποστήριξη από την πολιτεία.
Η δωρεά των σκαφών είναι ένα σημαντικό βήμα και την επικροτούμε, όμως εάν δεν συνοδευτεί, από προσλήψεις αντίστοιχων ειδικοτήτων τις οποίες ο Πρωθυπουργός μας αρνήθηκε με την απόσυρση της σχετικής τροπολογίας, τη διασφάλιση της συντήρησής τους και εξεύρεση των απαραίτητων κονδυλίων για καύσιμα, δεν θα έχει κανένα νόημα και πολύ γρήγορα θα ξεχαστούν.
Για το Δ.Σ.  
Ο Πρόεδρος          Ο Γεν. Γραμματέας
Δριβάκος Γεώργιος        Κατσίνας Σωτήριος