Πρέπει να είσαι το παράδειγμα προς μίμηση στην απόδοση της δικαιοσύνης, να λες την αλήθεια, να είσαι αμερόληπτος, να εμπνέεις εμπιστοσύνη και αξιοπιστία η οποία θα αντανακλά όχι μόνο στους υφισταμένου σου αλλά και στον κάθε έλληνα πολίτη.


Δεν γίνεται βρε φίλε επειδή είσαι ανώτερος να μην κάνεις σωστά την δουλειά σου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και το Δημοκρατικό πολίτευμα και να προσπαθείς να  ρίξεις τις παράνομες πράξεις σου εκβιαστικά στους άλλους που θέλουν να τηρήσουν τους γραφτούς νόμους  της πολιτείας αλλά και άγραφους νόμους της ηθικής, καθώς επίσης Και να κρατήσουν στο ύψος των περιστάσεων την υπηρεσία που τους εμπιστεύτηκε ο Ελληνικός λαός.
Διότι θα το ξαναπώ δεν υπάρχει ποιο πρόστυχο πράγμα ασκώντας την εξουσία του ανωτέρου να ασκείς ψυχολογική πίεση, να ποδηγετείς, να εκβιάζεις και να βάζεις από φόβο τον υφιστάμενό σου να κάνει πράγματα τα οποία δεν συνάδουν με την δημοκρατία τους νόμους του κράτους την λογική και την ηθική.
Σε παράνομες πράξεις ανώτερος είναι αυτός που μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός του τηρεί τους νόμους του κράτους και ξεσκεπάζει τους παρανόμους.
Ποιοι νομίζεται ότι είστε εσείς  που στο βωμό των παρανομιών σας και των ιδιοτελών σας  νοσηρών σκέψεων και πράξεων θα ασελγείτε στην προσωπικότητα των άλλων;
  Δεν πάνα είστε ο Αβραάμ  πάπας μαζί με όλους τους καρδινάλιους,  όποιοι και αν είστε, όσο και ψηλά και αν είστε θα δώσετε λόγο.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΥΡΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΛΙ ΖΩΗ.