ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «H κυβέρνηση είναι χειρότερη από αυτή του Τσολάκογλου»

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Σκληρή κριτική με βαρύτατες καταγγελίες εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας ότι με παρακρατικές μεθόδους επιχειρεί να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης και να ξεπουλήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας στους δανειστές. Επισήμανε δε ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι «χειρότερη από την κυβέρνηση Τσολάκογλου»!

Συγκεκριμένα, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τα τελευταία προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης είπε ότι το νομοσχέδιο αποτελεί το «τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας. Παραχωρείται αμετάκλητα και ανευ όρων η κυριαρχία της Ελλάδας έναντι των τοκογλύφων. Το ν/σ περιλαμβάνει τα πάντα και μέσα σε όλα αυτά προσπαθούν οι κυβερνώντες να νομιμοποιήσουν το παράνομα μνημονια 1,2,3 και τις δανειακές συμβάσεις. Με κάθε ευθύνη αυτών που λέω απευθύνομαι προς δανειστές και λέω πως ότι και αν ψηφιστεί σήμερα δεν ισχύει είναι ακυρο. Δεν δεσμεύονται οι έλληνες.


Οι δανειστές δεν πρόκειται να εισπράξουν τοκογλυφικά επιτόκια. Το Σύνταγμα της Ελλάδας δεν καταλύεται»! Πρόσθεσε πως «Είναι ξεκάθαρο ότι σήμερα κάποιο επέλεξαν κάποιου είδους άλλα πρωτοσέλιδα. Να είναι οι πυροβολισμοί παρακρατικών στα γραφεία ΝΔ. Συνήθης τακτική στην πατρίδα μας να επιχειρείται αλλαγή της ατζέντας. Στο έδρανο Μπακογιάννη αφέθηκαν λουλούδια λίγες ημέρες πριν την συζήτηση εξεταστικής για Κοσκωτά. Λίγες ημέρες πριν την συζήτηση προανακριτικής για Παπανδρέου με Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου και Παπαδήμου έχουμε μια κλιμάκωση της βίας. Ξεκίνησε από γκαζάκια, έγιναν μολότοφ σε πολυκατοικία που μένει παιδί 3 ετών ελπίζουμε να μην γινει και τίποτε άλλο. Εγιναν αυτά για να αλλάξει η ατζέντα! Θα έπρεπε να συζητάμε για την παράδοση της χώρας στους δανειστές και εξω να είναι μαζεμένος ο ελληνικός λαός και να πει όχι δεν παραδίδουμε την χώρα μας».

Τόνισε πως «Ουτε η κυβέρνηση Τσολάκογλου δεν έχει υπογράψει τέτοια κείμενα».
Ο κ. Καμμένος μάλιστα είχε και ένα μικρό φραστικό επεισόδιο με τον βουλευτή της  ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη ο οποίος φαίνεται πως αντέδρασε για όσα άκουγε από τν πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος ανέφερε «κ. Ψυχάρη εσείς συνεχίζετε να τα παίρνεται από τον ΟΠΑΠ αλλά κάποιοι άλλοι πεινάνε. Οι φυλλάδες σας προσπαθούν να δείξουν ότι είμαστε ακρα δεξια. Είστε βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου πάψτε να εκπροσωπείτε άλλα συμφέροντα. Σταματήστε τα γελάκια και τις ειρωνείες».
Από την άλλη ο κ. Ψυχάρης είπε ότι «ουδέποτε Από ένα άτομο που δεν εργάστηκε ποτέ και ισχυρίζεται ότι μας ψεκάζουν είναι ντροπή να εγκαλούμεθα και να προσβάλει την ηθική μας υπόσταση».