ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος λιμενάρχης Ηρακλείου Κρήτης, αντιπλοίαρχος Λ.Σ,Θεοφάνης Κούρκουλος!´´

www.irakliotikosteki.gr
αναδημοσίευση

Σε κλίμα συγκίνησης ο μέχρι χθες λιμενάρχης Ηρακλείου αρχιπλοίαρχος Μανόλης Βαφείδης παρέδωσε τα ηνία του Κεντρικού λιμεναρχείου στο διάδοχό του αντιπλοίαρχο Θεοφάνη Κούρκουλο.

Ο κ. Βαφείδης, ο οποίος αναλαμβάνει διοικητής στη 2η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ στη Θεσσαλονίκη, απευθυνόμενος στο νέο λιμενάρχη αλλά και στους επί τρία χρόνια συναδέλφους του στο ΚΛΗ είπε:


«Είχα την τιμή να υπηρετήσω ως κεντρικός λιμενάρχης Ηρακλείου τρία χρόνια και ήταν βαριά η ευθύνη και δύσκολη η πορεία με σημαντικά γεγονότα, τα οποία με τη συνδρομή σας αντιμετωπίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Στο νέο κεντρικό λιμενάρχη Ηρακλείου εύχομαι υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και δύναμη ώστε να συνεχίσει το δύσκολο έργο. Το ίδιο εύχομαι και σε όλους εσάς και σας καλώ να συνεχίσετε με την ίδια εργατικότητα και ζήλο για την εκπλήρωση της αποστολής που μας έχει ανατεθεί από την Πολιτεία».

Από την πλευρά του ο κ. Κουρκουλος αφού ευχαρίστησε τον κ. Βαφείδη του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τόνισε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια που κατέβαλε ο προκάτοχος του για τη διατήρηση του ΚΛΗ σε τόσο υψηλό επίπεδο. 

Δεύτερος τη τάξει στο λιμεναρχείο θα είναι από 1η Ιανουαρίου ο μέχρι χθες διοικητής της Ασφάλειας του ΚΛΗ Αντιπλοίαρχος Βασίλης Βερυκοκίδης. 

Νέος διοικητής Ασφαλείας αναμένεται να αναλάβει σύμφωνα με πληροφορίες ο μέχρι πρωτινός υποδιοικητής της υπηρεσίας Αντώνης Καλογιαννάκης.

Ποιος είναι ο νέος λιμενάρχης Ηρακλείου

Ο νέος λιμενάρχης Ηρακλείου αντιπλοίαρχος Θεοφάνης Κούρκουλος γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1966.  Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1989), της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (1991), Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (1995, μετά την κατάταξή του ως Δόκιμος Σημαιοφόρος Λιμενικού Σώματος το 1993), Σχολείου Αρχικής Εκπαίδευσης Χειριστών Αεροπλάνων ΛΣ Σχολής Ικάρων (1997), Σχολείου Αρχικής Εκπαίδευσης Χειριστών Ελικοπτέρων Σχολής Αεροπορίας Στρατού, Σχολής Ελικοπτέρων Ναυτικού, Σχολείου Εκπαιδευτών Εδάφους της ΣΠΑ/ΔΑΕ/ΓΕΑ και Σχολείου Ασφάλειας Πτήσεων Εδάφους ΣΠΑ/ΔΑΕ/ΓΕΑ. Έχει υπηρετήσει στο Λιμεναρχείο Σπετσών, στη Διεύθυνση Λιμένων και  Λιμενικών Έργων του ΥΕΝ, στη Μοίρα Αεροπλάνων του ΛΣ, στη Μοίρα Ελικοπτέρων του ΛΣ καθώς και στις Διευθύνσεις Θαλασσίων Συνόρων και Εναερίων Μέσων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος. Έχει διατελέσει Διερευνητής και Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικού Ατυχήματος για τα Εναέρια Μέσα του ΛΣ καθώς και Πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Ανακριτικού Συμβουλίου για Ανθυπασπιστές, Υπαξιωματικούς ΛΣ και Λιμενοφύλακες.