ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Είκοσι ένας νέοι άνθρωποι , ηλικίας, περίπου από 19-20 μέχρι 25 χρόνων έχασαν τη ζωή τους-Δεν έχει τέλος η συγκλονιστική τραγωδία στη ΛΈΣΒΟ!

Οσοι συμμετείχαν χτες στο πάνελ ή ως ομιλητές εκτός πάνελ στην ημερίδα της ΠΕΑΛΣ για την μετανάστευση και χρησιμοποίησαν την λέξη "λαθρομετανάστης" ή παράνομος ή αντιμετώπισαν τους μετανάστες ως φαινόμενο, θα πρέπει να νοιώθουν το ελάχιστο ΑΣΧΗΜΑ  με την συνείδηση τους, ΒΛΕ΄ΠΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΟΡΟΥΣ 21 ΠΡΣΦΥΓΩΝ, ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΙ ΕΚΠΙΔΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ !
Από τους 28, σύμφωνα με όσα είπε σήμερα ο νεαρός διασωθείς, ο οποίος έχει περάσει πολύ ισχυρό σοκ και όταν τον βρήκαν οι Λιθουανοί αό την frontex ήταν μισοπεθαμένος, οι δύο ήταν τούρκοι διακινητές.Ολοι ήταν άνδρες πλην τεσσάρων γυναικών, απο΄τις οποίες οι δυό η΄ταν κορίτσια μικρά, δηλαδή παιδιά, ηλικίας 12-13 χρόνων.
Επομένως δεν έχουν βρεθεί δύο άνδρες, δύο γυναίκες και δυό κορίτσια.
Η κατάσταη στο νησί είναι δραματική για τους ντόπιους και τους λιμενικούς, ενώ όλη η Ελλάδα θρηνεί τους δυστυχισμένους νέους ανθρω΄πους από το Αφγανιστάν, που έγιναν μπαλάκι στα χέρια των μεγάλων της Ε.Ε ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΑ!
 Η ...ΦΡΙΚΗ ΚΙ Ο ΟΔΥΡΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!

ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΒΑΛΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΜΠΤΗ Α[ΠΓΕΥΜΑ Η ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ, ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΕΞΑΜΕΤΡΗ ΒΑΡΚΑ, 28 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΕΡΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΑ.
Η ΒΑΡΚΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΟΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΑ ΜΙΚΡΑ ΣΩΣΣΙΒΙΑ ΟΛΟΙ ΠΝΙΓΗΚΑΝ Η ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ.
ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΣΩΘΕΙΣ, ΥΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ Λ.Σ ΕΩΑΧΝΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΣ ΣΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΑΚΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΥΚΙΑ.
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΑΚΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΒΑΡΚΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΙΧΝΟΣ!
Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ  ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ.
ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΙ ΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΘΕΙ ΑΔΙΚΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ 31 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ....
ΟΥΤΕ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ 27 ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΡΑ!
ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ Ε.,Ε ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!!

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ

Υ.Γ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΘΡΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ... ΓΟΛΓΟΘΑ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΩΣ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ  ΜΗΠΩΣ ΒΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ.
Η ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΠΟΡΟΥΣ.,
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΑΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!
ΠΑΡΑ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ  , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΥΠΟΣΤΕ!
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Λ.Σ ΚΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΧΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ!