Μας έλεγαν οι κυβερνώντες ανεξαρτήτως κομματικού χρώματος.
ότι αναγνωρίζουν το έργο μας και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το εισόδημά μας ανέπαφο ή έστω με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες.
ότι αναγνωρίζουν το έργο μας και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το εισόδημά μας ανέπαφο ή έστω με τις ελάχιστες δυνατές απώλειές.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ………
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ, Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ., ΕΦΟΠΛΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΝΤΙΑΣ-ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!!
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ .
Να πούμε λοιπόν ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’
σε αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση
Να πούμε λοιπόν ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’
σε αυτούς που επί της ουσίας με τις αποφάσεις τους κατάργησαν-απαξίωσαν την ηγεσία και την ιεραρχία στα Σ.Α - Ε.Δ .
Να πούμε λοιπόν ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’
σε αυτούς που αντί να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο , ευέλικτο και αποτελεσματικό ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. διαλύουν ένα από τους βασικούς πυλώνες του κράτους.
Να πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’
σε αυτούς που που αναγνώρισαν ότι φυλάμε σύνορα.
Να πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’
σε αυτούς που αναγνώρισαν οτι δεν έχουμε ωράριο εργασίας,,ότι εργαζόμαστε χωρίς υπερωριακή αμοιβή, μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες με εργασιακό αντικείμενο που απαιτεί υψηλή ευθύνη, μεγάλη πιθανότητα εργασιακού ατυχήματος, τεράστια ψυχολογική πίεση με αντίστοιχη φθορά του οργανισμού μας .
Να πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’
Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.ΑΛΛΑ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
σε αυτούς που αναγνώρισαν ότι ο λιμενικός βιώνει το μαρτύριο των συχνών μεταθέσεων , πληρώνει μία ζωή ενοίκιο, με ένα μισθό που δεν επαρκεί καν να καλύψει τις βασικές του ανάγκες , με μία άνεργη σύζυγο που είναι αναγκασμένη να ακολουθεί σε όλη την Ελλάδα τον σύζυγό της και φυσικά με παιδιά συναισθηματικά πληγωμένα από τις συνεχόμενες αλλαγές σχολικού περιβάλλοντος .Παιδιά που τα ταΐζουμε και ντύνουμε πλέον από τις προσφορές των μεγαλοκαταστημάτων και με προϊόντα φθηνά Β΄Διαλογής .Παιδιά που τους στερούμε πλέον τα φροντιστήρια και το να μπορούν να αθληθούν .
Να πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’

 σε αυτούς που αναγνώριζαν ότι είμαστε οι πιο χαμηλά αμειβόμενοι του δημόσιου τομέα και που τελικά επέλεξαν η κύρια μάζα των στρατιωτικών πλέον μισθολογικά να κινείται στο “ψυχολογικό όριο” των 1000 ευρώ ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή ,ίσως θα ανέλθουν στα υψηλά κλιμάκια της ιεραρχίας ώστε να φθάσουν τα …1600 ερώ!
Να πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’
σε αυτούς που αναγνώρισαν ότι δεν έχουμε υγειονομική περίθαλψη .
Να πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’
σε αυτούς που έλυσαν αποτελεσματικά θέματα που έχουν να κάνουν με την στέγαση μας , με την διευκόλυνση αποπληρωμής δανείων μας που στηρίχθηκαν σε άλλα οικονομικά δεδομένα,και τόσα άλλα που απασχολούν την καθημερινότητά μας . 
Τέλος,
ΚΟΥΝΟΥΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΣΙΑΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!
να πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’
σε όλους αυτούς τους συναδέλφους [ΛΦ-ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ] που όχι μόνο δεν συμμετείχαν στους οποίους αγώνες κάποιοι κάναμε για εμάς και το Σώμα αλλά ήταν και επιδειχτικά κατακριτές μας και αδιάφοροι .
να πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’
σε αυτούς που αποτελούν την Ηγεσία μας [από Αρχιπλοίαρχο έως και τον κ. Αρχηγό ] που όλο αυτό το χρονικό διάστημα όχι μόνο δεν συμμετείχαν στον όποιο αγώνα κάποιοι κάναμε , όχι μόνο δεν ύψωσαν την φωνή τους και δεν χτύπησαν το χέρι στο τραπέζι αλλά χλεύαζαν ,σχολίαζαν και αδιαφορούσαν…
να πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’
ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΚΤΙΚΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ……..
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ……….
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ …….