ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΥΠΟΥΡΓΕ, ΠΩΣ Η ΕΛΛΕΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΤΕ... ΚΑΙ ΠΟΛΥ... ΑΚΡΙΒΑ!

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 21:30

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ STOP 

Γράφτηκε από τον  

    Μυρινα 19/11/12, 21.30

Το ταξίδι Λήμνος - Λαύριο έγινε σε 17 ώρες και οι επιβάτες αντί να φτάσουν νωρίς το πρωί της Δευτέρας 19/11, τους πηρέ το μεσημέρι.
Από επιβάτες μάθαμε,  ενώ  ήταν εν πλω,  ότι από τον Αγιο- Στράτη  και μετά το ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ  πήγαινε με χαμηλή ταχύτητα και μια δικαιολογία που ακούστηκε ήταν ότι έφραξε η αναρρόφηση ψύξης της μηχανής  με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται η μηχανή  και αναγκαστικά να κινείται το πλοίο με λιγότερες  στροφές (της μηχανής και της προπέλας).  
Αν ήταν αυτή η αίτια δεν  είναι καθόλου βέβαιο, όταν μάλιστα το πλοίο ματαίωσε το ταξίδι της Δευτέρας – Τρίτης, που σημαίνει κάτι πιο σοβαρό από το φράξιμο της αναρρόφησης.  Το επόμενο ταξίδι του θα είναι το δρομολόγιο της Τετάρτης (αναχώρηση από το Λαύριο). Αυτό μας είπαν από το Λιμεναρχείο Λαυρίου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το λιμεναρχείο του Λαυρίου τη δευτέρα το βραδύ.
Φυσικά η ταλαιπωρία των επιβατών,  προηγούμενων και επόμενων,   που δεν  θα μάθουν τη ματαίωση του δρομολογίου της Δευτέρας από Λαύριο και της Τρίτης το απόγευμα από Καβάλα, θα  χάσουν χρόνο και χρήμα καθώς θα πάνε στο λιμάνια από διάφορες περιοχές και εκεί θα μάθουν τα μαντάτα…