ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Έκτακτη συνάντηση της επιτροπής των φορέων της Λήμνου για το ακτοπλοϊκό πρόβλημα του νησιού μας:Η NEL ΒΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΜΝΙΟΥΣ, "ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ...ΧΙΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΛΗΜΝΟΣ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;

Δήμος Λήμνου

‎05.10.2012

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση των νέων δρομολογίων της ΝΕΛ και την επαναδρομολόγηση του “AQUA MARIA” στην θέση του “ΤΑΞΙΑΡΧΗ”, συγκλήθηκε έκτακτη συνάντηση της επιτροπής των φορέων της Λήμνου για το ακτοπλοϊκό πρόβλημα του νησιού μας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Τσανταρλιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Ψυχούδης, Νίκος Μοσχάκης, Γιώργος Σακαρίκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Βαγγέλης Γιαρμαδούρος, Γιάννης Σιάχος, Δημήτρης Σάραγκας, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Λήμνου κ. Ιάκωβος Παπαδόπουλος, o εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Μύρινας κ. Χρήστος Παλαιολογούδιας, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αυτοκινητιστών κ. Νίκος Ζαίμης και ο εκπρόσωπος των Μεταφορέων κ. Κώστας Βακιρτζής.
Ομόφωνα οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για την έλλειψη σεβασμού απέναντι στον αγώνα των Λημνιών, από τους παράγοντες και την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου.
Αποφασίστηκε
 κατά πλειοψηφία, να δοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, στους βουλευτές και στους εκπροσώπους των κομμάτων που θα παραστούν στις εκδηλώσεις της 8ης Οκτωβρίου, να ζητηθούν ρητές δεσμεύσεις, για τη τήρηση του χρονοδιαγράμματος αντικατάστασης του πλοίου “ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ” καθώς και για την συμμετοχή τους, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σε συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό, ενόψει των εξαγγελιών του περί διαβούλευσης για την δημιουργία νέου πλαισίου για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.
Το ζητούμενο είναι η τήρηση των υποσχέσεων για αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης του νησιού μας.

Επιτροπή φορέων Λήμνου για το ακτοπλοϊκό