ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Για μια τέτοια στιγμή αξίζει κανείς να αγωνίζεται!!!



αναδημοσίευση
Για μια τέτοια στιγμή αξίζει κανείς να αγωνίζεται.

Η σημερινή συγκέντρωση είναι η απάντηση σε όσους ανέξοδα υπόσχονται και εξαπατούν τους Έλληνες πολίτες και την Ελληνική κοινωνία.

Από εδώ σήμερα δίνουμε το σύνθημα του αγώνα.

Ανοίγουμε τον δρόμο των κινητοποιήσεων
Μπαίνουμε μπροστά στην μάχη
Για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες

Ενάντια σε αυτούς που νομίζουν ότι με τον φόβο και τον εμπαιγμό μπορούν να μας υποτιμούν και να μας εξευτελίζουν.

•    σ΄ αυτούς που προτάσσουν όψιμα το πατριωτικό καθήκον και που το δικό τους καθήκον εξαντλείται στον δικό μας αφανισμό.
•    σ’ αυτούς που με τις αδιέξοδες πολιτικές των αριθμών  δεν συνυπολογίζουν την υπεραξία  της εμπέδωσης κλίματος ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία
•    σ’ αυτούς που με τις αδιέξοδες πολιτικές των αριθμών ισοπεδώνουν τα πάντα, αγνοούν  και παραβλέπουν τις τραγικές συνέπειες που αυτές μπορεί να έχουν για τους Έλληνες πολίτες.
•    σ΄ αυτούς που με τις αδιέξοδες πολιτικές των αριθμών εξαθλιώνουν τους ένστολους, τους τσαλακώνουν, τους καταπατούν την αξιοπρέπεια, τους καταρρακώνουν το ηθικό και εν τέλει τους απενεργοποιούν.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
•    για το επικοινωνιακό παιχνίδι που παίζει στις πλάτες μας, προσπαθώντας να δημιουργήσει την εντύπωση της «διαφορετικής μεταχείρισης», την ίδια ώρα που έχει λάβει ήδη τις αποφάσεις της για κατακρεούργηση των αποδοχών μας.
•    για ανακολουθία λόγων και πράξεων τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά με δηλώσεις των στελεχών της αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού για καμία επιπλέον επιβάρυνση των αντίστοιχων των ένστολων
•    για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος κοινωνικού αυτοματισμού στις Ε.Δ. και Σ.Α. με τους μάχιμους και μη μάχιμους όταν οι περικοπές αφορούν τους πάντες.
•    για αδυναμία προστασίας και παροχής ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες και την ελληνική κοινωνία διασαλεύοντας την κοινωνική συνοχή,
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ
για την βάναυση και βάρβαρη  καταλήστευση του εισοδήματός  μας, που θα οδηγήσει τα Σ.Α. στην ακινητοποίηση και τα στελέχη τους στην εξαθλίωση.
Το αγαθό της ασφάλειας είναι δικαίωμα του πολίτη και υποχρέωση της πολιτείας.
Είναι το τελευταίο όρθιο οχυρό του κράτους
Ας μην το διαλύσουν και αυτό.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Στον δύσκολο αυτό αγώνα, είμαστε ενωμένοι, είμαστε αποφασισμένοι, είμαστε όλοι μαζί και έτσι θα προχωρήσουμε μέχρι τέλους.
Η δική σας σημερινή παρουσία δίνει το μήνυμα και σε μας την δύναμη να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια.
ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ