ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση με Πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Αλέξη Τσίπρα


http://www.neaplefsi.gr

αναδημοσίευση


Συναντηθήκαμε σήμερα Πέμπτη 6/9/2012 με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ενημερώσαμε τον κ. Πρόεδρο για τις ενστάσεις που διατυπώνουμε στα ζητήματα ασφάλειας της χώρας σε σχέση με τους μειωμένους προϋπολογισμούς των Σ.Α., αλλά και την δεινή οικονομική θέση στην οποία βρισκόμαστε και που με τα νέα μέτρα θα μας μετατρέψει σε πένητες εργαζόμενους ένστολους.

Ζητήσαμε την συμπαράσταση του στον αγώνα μας και την βοήθεια του κόμματος του εντός και εκτός Βουλής, για να μην υλοποιηθεί το σχέδιο εξόντωσης και εξαθλίωσής μας.

Από την πλευρά του ο κ. Α. Τσίπρας τόνισε ότι υπάρχει σκοπιμότητα εσωτερικής υποτίμησης και εξαθλίωσης της κοινωνίας.

Θεωρεί ότι τα Σ.Α. είναι τελευταία γραμμή άμυνας του συστήματος, το οποίο απορυθμίζεται με την στάση μας και την αγωνιστικότητά μας.

Η στάση μας έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα επιφυλάσσοντας μας το ρόλο του αναχώματος και του ξηλώματος αυτής της πολιτικής.

Τα μέτρα δεν πρέπει να υλοποιηθούν και δεν πρέπει να ψηφιστούν. Δήλωσε την ολόθερμη συμπαράσταση και την στήριξη στον αγώνα μας αλλά και ότι θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστεί τα αιτήματά μας.