ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάδελφοι, όλοι αύριο στις 8 το πρωί, στα δικαστήρια της Ευελπίδων,κτίριο 6, για να συμπαραστούμε εμπράκτως στους αγωνιζόμενους συναδέλφους μας του ALTER-Είναι καθήκον μας!!!!!!!!!!


Πάλι ζητάνε παράταση του άρθρου 99 για το Alter!


ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

"Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου εκδικάζεται στα δικαστήρια της Αθήνας η αίτηση του πραγματογνώμονα κ. Καταγή με την οποία ζητά να πάρει παράταση για την υποβολή εισήγησης ως προς την υπαγωγή του Άλτερ στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα", γράφουν οι εργαζόμενοι του Alter στο μήνυμα του που κυκλοφορεί από mail σε mail και τα social media.

Θυμίζοντας έτσι πως οι ιδιοκτήτες του Alter το κρατάνε ακόμη "ζωντανό". Την εταιρεία τους δηλαδή, τη συχνότητα δηλαδή, τα όσα αυτά τα δυο μπορεί να τους προσφέρουν σε ισχύ. Το Alter ουσιαστικά έκλεισε. Το Alter χρωστάει εκατομμύρια. Το Alter χρωστάει εκατομμύρια στους εργαζόμενους από μισθούς.Και οι ιδιοκτήτες του θέλουν πάλι παράταση. Να μην τελεσιδικίσει η διαδικασία του άρθρου 99.


Οι εργαζόμενοι καλούν σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια στις 8.15 το πρωί, στην αίθουσα 12 στο κτήριο 6 της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
"Πρέπει να είμαστε εκεί" γράφουν και παρά το γεγονός ότι δικαστές και δικαστικοί υπάλληλοι έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις, θα ζητήσουν να πάρει προτεραιότητα η υπόθεση και να εκδικαστεί πριν την προγραμματισμένη στάση εργασίας λόγω του επείγοντος χαρακτήρα της υπόθεσης.

Για τους περισσότερους εργαζόμενους έχει τελειώσει το επίδομα ανεργίας ή τελειώνει για τους τελευταίους τον Οκτώβριο...
Δεν μπορεί να παρατείνεται η αγωνία ανθρώπων που δεν έχουν χρήματα να ζήσουν τις οικογένειες τους.
Κρίνεται το μέλλον μας.
Το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα παραταθεί η ομηρία μας που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2011 με την έναρξη της διαδικασίας διαπραγμάτευσης η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί 15 μήνες μετά.
Πρέπει να δοθεί ένα τέλος. Να μάθουμε αν θα πάρουμε τα δεδουλευμένα μας κα το μαγαζί θα μείνει ανοικτό για να έχουμε δουλειά ή αν θα οδηγηθεί σε πτώχευση.
Η παρουσία όλων των εργαζομένων του Άλτερ και των ανθρώπων που είναι στο πλευρό μας όλο αυτό το διάστημα, κρίνεται επιβεβλημένη.