ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΙΜΕΝΙΚΕ : TO ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟΥΣ, ΜΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ-ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΠΕΑΛ.Σ, ΟΙ ΔΡΙΒΑΚΟΣ,ΔΙΖΕΛΟΣ,ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΑ-ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ-ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;


pros peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διάβασα και εγώ όπως και άλλοι συνάδελφοι την ανάρτηση με τίτλο " ΜΗΠΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ;;; "
Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει η διαδικασία μεταθέσεων - τοποθετήσεων να ολοκληρωθεί σύντομα και μάλιστα θα έλεγα αυτή την εβδομάδα ώστε από Δευτέρα να αρχίσουν οι συνάδελφοι να ενημερώνονται σχετικά.

Δεν ξέρω τι κάνει για αυτό η ΠΕΑΛΣ και πραγματικά αδιαφορώ γιατί γνωρίζω ότι οι γαλονάδες θα βρουν την άκρη μεταξύ τους .Ξέρω όμως ότι η ΠΟΕΠΛΣ πασχίζει εδω και αρκετές ημέρες για να προχωρήσει η διαδικασία ώστε οι συνάδελφοι να ηρεμήσουν και μαζί με αυτούς και οι οικογένειες τους .
Δεν ξέρω αν το προεδρείο της ΠΕΑΛΣ είναι αραχτό στις καρέκλες του όμως πιστεύω ότι έτσι πρέπει να είναι , Ξέρω όμως οτι η ΠΟΕΠΛΣ στάθηκε διπλα μας όλο το καλοκαίρι παρεμβαίνοντας θετικά καθημερινά τόσο για τους παραπεταμένους δόκιμους όσο και για όλους εμάς τα κατώτερα στελέχη που πασχίσαμε στα μέτρα τάξης και από το φόρτο εργασίας της καλοκαιρινής περιόδου την στιγμή που οι Αξιωματικοί μας έδιναν εντολές καθισμένοι δίπλα στο κλιματιστικό ή απολάμβαναν τις διακοπές τους όπως και το προεδρείο της ΠΕΑΛΣ .............

Δεν ξέρω αν ο Προεδρος της ΠΕΑΛΣ εχει εξασφαλίσει σύνταξη ,εφάπαξ, , και αν κάνει το χόμπι του Ξέρω οτι ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ δεν είναι στην ιδια μοίρα και ρισκάρει καθημερινά για όλους μας και το εφάπαξ ,τη σύνταξη και την καριερα του και πάνω απο όλα εχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στο συνδικαλισμό προς όφελος όλων μας ,αξιωματικών και μη και ας μη θέλουν οι αξιωματικοί να το παραδεχτούν σε αντίθεση με το προεδρείο της ΠΕΑΛΣ που από το συνδικαλισμό μόνο προσωπικά οφέλη μπορεί να έχει .
[ΔΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤ/ΡΧΟ ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ] ή [ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑΜΙΑ ΠΕΑΛΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ....] .

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ " ΜΗΠΩΣ ΗΓΕΣΙΑ , ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ;;; ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ .......

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΕΑΛΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΝΔ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ www.peiratikoreportaz.blogspot.com ΑΛΛΑ ΚΑΙ τοwww.ellhnikhaktofylakh.blogspot.com ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΟΝΑΔΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ KAI AN NAI ΓIATI ????????

Τελος θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω την ΠΟΕΠΛΣ για την βοήθεια που μου έδωσαν πρόσφατα τη στιγμή που Διοίκηση και ΠΕΑΛΣ αδιαφόρησαν για έμενα πιθανόν γιατί δεν είμαι αξιωματικός απο ΣΝΔ............ώστε να ενδιαφερθεί προσωπικά ο Πρόεδρος , Γ.Γ και ο κ. ΤΑΜΙΑΣ της ΠΕΑΛΣ .........