ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Επιτρέψτε μου όμως να πιστεύω, ότι με τα blogs κλείσανε πολλά βρωμόστομα και τσακίστηκαν επιτυχώς πολλά μακριά χέρια σε αυτό το ταλαίπωρο ΛΙΜΕΝΙΚΟ. Παραδεχθείτε το.

ΠΡΟΣ: PEIRATIKOI@YAHOO.GR
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

Με εκπλήσσει η απότομη ανάληψη Εργολαβικής υπεράσπισης αυτού, για τον οποίο καταγγέλλονται κάποια πράγματα μέσω blogs.

Καταρχήν συμφωνώ μαζί σας στο γεγονός ότι τα καταγγελλόμενα πρέπει να αποδεικνύονται περίτρανα άλλως, υπάγονται σε καθεστώς δυσφήμισης. Λύστε μου κ. ΜΑΚΡΗ όμως μια απορία: 

Πως είναι δυνατόν το υφιστάμενο Προσωπικό μιας υπηρεσίας (δεν αναφέρομαι καθόλου στην συγκεκριμένη για την οποία γίνεται λόγος),να καταφερθεί εναντίον ενός Προϊσταμένου του, όταν ο τελευταίος ακόμη και λάθος να είναι, θα τον απειλεί με παραπομπή στο Ναυτοδικείο και ότι θα τον στείλει...σπίτι του όπως συνηθίζεται να λέει?
Και μην μου πείτε ότι είναι λίγα αυτά τα περιστατικά που συμβαίνουν στην μικρή Οικογένεια του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ? 
Εδώ ο άλλος, Υπολιμενάρχης εκ ΣΔΣ (ΑΕΝ)σε Λιμενική Αρχή της Περιφέρειας, ετοίμασε κλήση σε Απολογία σε Λιμενοφύλακα, επειδή ο τελευταίος μιλούσε στο κινητό του για κάποιο Γιώργο, και ο πρώτος υπέθεσε ότι εννοεί τον πρώην Έλληνα Πρωθυπουργό? 
Για να μην πω περί βίαιης μεταχείρισης συναδέλφου από συγκεκριμένο Αξιωματικό άλλου Λιμεναρχείου και με την αρωγό συμπαράσταση του Γραφείου Ασφαλείας του οποίου η σύνθεση αποτελεί ''άβατο'' για άλλους Λιμενικούς.


Και εάν ανατρέξετε σε όλα τα περιστατικά, θα δείτε ότι μέσα σε όλα υπάρχει Αξιωματικός εξ Α.Ε.Ν. Φυσικά, προς θεού, δεν είναι όλοι τέτοιοι. Αυτοί όμως που είναι, έχουν το κόμπλεξ. Κόμπλεξ γιατί τα νέα παιδιά Λ/Φ και Υ/Ξ είναι κάτοχοι Πτυχίων Γ/Βάθμιας και αυτό τους ενοχλεί, κόμπλεξ γιατί με τους εκ Πανεπιστημίου και Πολυτεχνείου Αξιωματικούς δεν δύνανται να συγκριθούν σε επίπεδο μόρφωσης. Γενικά αισθάνονται κόμπλεξ κατωτερότητας. 

Μόνον εάν ο Νόμος δώσει το έναυσμα κ. ΜΑΚΡΗ να μπορεί ο καθένας να καταγράφει τα καμώματά τους, τότε θα βλέπαμε εάν αποδεικνύονται ή όχι οι Πράξεις τους. 

Επιτρέψτε μου όμως να πιστεύω, ότι με τα blogs κλείσανε πολλά βρωμόστομα και τσακίστηκαν επιτυχώς πολλά μακριά χέρια σε αυτό το ταλαίπωρο ΛΙΜΕΝΙΚΟ. Παραδεχθείτε το. 

Όσο για κάποια Πρωτοβάθμια Σωματεία-Συνδικαλιστές Λιμενικούς που παίρνουν το μέρος τους στο όνομα της βελτίωσης των δημοσίων σχέσεων, ας μην το σχολιάσω. Υπάρχει κρίση και λογική στον καθένα μας. Ο καθένας μας, ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Ευχαριστώ για την κατανόηση...............................................