ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ( ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ) ΚΑΜΙΑ 300ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ....

Δεν με εκπλήσσει αλλά...με θλίβει απίστευτα η κατάντια του λιμενικού...αν και....άξιο της μοίρας του, είναι!

Είδα πολλά, άκουσα άλλα τόσα, αλλά...ότι υπάρχουν και σχεδόν 300 όμηροι...
Τους πήρατε, τους εκπαιδεύσατε στον Πόρο, τους βγάλατε και στο λιμάνι τώρα το καλοκαίρι (τζάμπα προσωπικό γαρ)  αλλά ακόμα να ορκιστούν λιμενοφύλακες (οι δόκιμοι).

Από τον Μάιο, στον Ιούνιο, στον Ιούλιο έφθασε Αύγουστος...και τώρα τους στέλνετε στα " σπίτια" τους να κάνουν μέτρα τάξης το υπόλοιπο καλοκαίρι και για την ορκωμοσία...ούτε κουβέντα.
 'Ασε που οι γονείς και οι συγγενείς χαλασαν ένα σωρό λεφτά για κάθε υποτιθέμενη ορκωμόσία, κλείνοντας εισιτήρια από διάφορες μεριές της χωρας για να καμαρώσουν τα παιδάκια τους....οι έρημοι!

Αν οι λιμενοφύλακες εμπίπτουν στον κανόνα  1 προς 5 (ή και 1 προς 10 όπως λένε οι κακές γλώσσες)  για τις προσλήψεις που όρισε η Τρόικα, πείτε το...( για να δούμε μετά από πόσες συνταξιοδοτήσεις θα ορκιστούν ή μήπως....πάνε άκλαφτοι!)
Αν δεν έχετε λεφτά για την ορκωμοσία πείτε το και πάλι...δεν τρέχει τίποτα....( Δεν υπάρχει αλήθεια κανένας χορηγός? ) 

Μην κοροιδεύετε όμως... και μην παίζετε με 290 τόσους ανθρώπους και τις οικογενειές τους....
 Ζει άνθρωπος από επαρχία στην Αθήνα με 200 ευρώ και νοίκι?
Είναι αλήθεια ότι μία δόκιμος κοιμάται γραφείο στου Τζελέπη γιατί με 2 κατοστάρικα το μήνα και από "ορκωμοσία" σε ορκωμοσία" δεν έχει που άλλου να πάει?

A! Και κάτι ακόμα...υπάρχουν και πολλοί "νταήδες"  άντρες .....
Κάποιοι που λένε: " πάρτε κάμψεις και κάντε βαρελάκια..." έξω από το κεντρικό λιμεναρχείο....
και κάποιοι χειρότεροι οι οποίοι...αν και δεν έχουν το δικαίωμα, διατάζουν σαν ναύαρχοι τους δόκιμους και τους εξευτελίζουν σε κάθε ευκαιρία ( για του Τζελέπη χτυπάει η καμπάνα μην ψάχνεστε οι υπόλοιποι)! μέχρι και ο Κεντρικός παρενέβη...σε κάποια κατάφωρη αδικία...στην οποία ήταν παρών...)
( μετά το ξέχασε μάλλον και συνέχισε γαλήνιος το έργο του...)

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...!

Μετά τιμής και απολύτου γνώσεως - επιγνώσεως.
Δώρα N .Βογιατζάκη