ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

"ΠΟΓΚΡΟΜ" του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά κατά Αστέγων/Αναξιοπαθούντων-γιατί τόση απανθρωπιά κύριε Μπατσολάκη;;;

pros peiratikoi!yahoo.gr
επιστολή-καραγγελία προσ πειρατικο ρεπορτάζ


Ο λόγος βέβαια για τις εδώ και αρκετούς μήνες οδηγίες/διαταγές προς τους εκτελούντες κυρίως νυκτερινή υπηρεσία, προκειμένου ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ,
να απομακρύνονται με κάθε τρόπο οι Άστεγοι/Ανήμποροι και Αναξιοπαθούντες απο το λιμάνι του Πειραιά!!!
Αναρωτήθηκε άραγες αυτός ο "άνθρωπος" ο οποίος φέρει τον τίτλο(?) του Κ.Λ Πειραιά ότι δεν αποτελεί επιλογή των ανθρώπων αυτών να "σαπίζουν" νύχτα/μέρα δίπλα στη θάλασσα? μήπως αναρωτήθηκε πως η θάλασσα είναι το τελευταίο σύνορο ανάμεσα στην διαλυμένη τους ύπαρξη και το θάνατο?
 μήπως αντί να τους αποστρέφεται να τους συναναστρεφόταν/φρόντιζε ολίγον τί? αλλά αυτοί βλέπετε δεν είναι επιχειρηματίες/ναυτικοί πράκτορες/πολιτικάντηδες...μήπως του χαλάνε την υψηλή αισθητική του κ.Λιμενάρχη?

 μήπως κάποιων εκ των Α/Ξ εις νεοσυσταθέν πάλι Υπουργείο "Σαρδέλας" ???!!!
Τι επιθυμεί άραγε να πράξουν οι λιμενικοί κατόπιν διαταγών του?
μήπως να εγκλειστούν σε τίποτα στρατόπεδα οι ΆΣΤΕΓΟΙ να μην τους βλέπει, ή μήπως να αναθέσει το ένδοξο έργο του καθαρισμού του πρώτου Λιμανιού της χώρας στον κ.Κασσιδιάρη και τα ΚΑΜΑΡΙΑ του...?
 μη το λέμε και πολύ γιατί του βάζουμε και ιδέες, μιας και εδώ και τόσους μήνες, οι συνάδελφοι Λιμενικοί αγνοούν επιδεικτικά ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ και ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕΣ διαταγές κατά των απόκληρων της ζωής(αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια απόσταση που τους χωρίζει απο αυτούς οι οποίοι υποτίθεται πως τους διοικούν...).
Οπότε όπως καταλαβαίνετε κ.Λιμενάρχα...ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ-ΞΕΦΤΙΛΑ