ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

"Ο Τάσος Μαυρόπουλος κύριοι, παραμένει αξιόλογος, αξιόπιστος, ειλικρινής, έντιμος, συνεπής, δημοκρατικός αλλά πάνω από όλα αγαπητός στην κοινωνία και στους ανθρώπους της. Και δεν κρατάει κακία σε κανέναν να ξέρετε".

Κύριοι, νομίζω ότι ξεφύγατε.
 Γράφετε και λέτε για τον Τάσο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος δεν υπηρέτησε ποτέ τα προσωπικά σας λάθη, γλυψίματα σε πράσινους και μπλέ Υπουργούς και δεν έπαιξε κανένα παιχνίδι κάτω από το τραπέζι. Είναι έτσι ή δεν είναι αγαπητοί μου?

Λέτε, ότι προσήλθε στο Γ.Σ. ωσάν Υπουργός, λές και οι υπόλοιποι τρώμε κουτόχορτο.
 Ή μήπως υποτιμάται την νοημοσύνη μας?
Γράφετε ότι "Δικαίωμά του είναι του κ.Μαυρόπουλου να πολιτεύεται.
Αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να παίζει μικροκομματικά παιχνίδια στις πλάτες μας και μάλιστα με ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι αυτό της ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης".

Σε ποιούς τα πουλάτε αυτά κύριοι?
 Αγνοούμε το γεγονός ότι κατοχυρωμένα Π.Δ. επί ημερών του (βλέπε Μεταθέσεων) καταργήθηκαν επί Κεφαλογιάννη και εσείς κάνατε τουμπεκί ψιλοκομμένο δίχως καμμία κινητοποίηση?Συνεχίζετε την βρώμικη απαγγελία σας σε συγκεκριμένο blog λέγοντας ότι "Λίγο ακόμα και θα του έριχνα καμιά φάπα με αυτά που έλεγε.
Τελευταία στιγμή με κράτησαν οι διπλανοί μου, αλλά όπου τον δω θα τον φτύσω!!!
Ακούς Τασούλη;;;
Θα την φας τη ροχάλα"!!!

Εάν αυτές οι σκέψεις απηχούν σε Δημοκράτη Συνδικαλιστή της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., τότε θα πρέπει να κάνουμε και τους νοσταλγούς του ''εγέρθητι'' Πρωθυπουργούς.

H νέα δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ σε κάτι τέτοιους στηρίχθηκαν, γι' αυτό διεκδικούν και....μονοψήφιο αριθμό την 17 Ιούνη.

Ο Τάσος Μαυρόπουλος κύριοι, παραμένει αξιόλογος, αξιόπιστος, ειλικρινής, έντιμος, συνεπής, δημοκρατικός αλλά πάνω από όλα αγαπητός στην κοινωνία και στους ανθρώπους της. Και δεν κρατάει κακία σε κανέναν να ξέρετε.
 Αλοίμονο όμως σε εκείνους,που το profil τους περιορίζεται μόνο στο λιμενικό και μάλιστα με ημερομηνία λήξης.

Ένας συνάδελφός σας