ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Εδώ ακόμα δεν είστε ικανοί να εξασφαλίσετε φάρμακα και γιατρούς για το προσωπικό του Λ.Σ, που πληρώνει και δεν γνωρίζει που πάνε τα χρηματά του, τι ν άλλο να...τάξεις κι εσύ, κ. Μ.Οθωνα;;;

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ  
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τετάρτη, 04 Απριλίο 2012

Δελτίο τύπου. 

Υπογραφή από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλη Όθωνα  προκήρυξης  ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια είκοσι (20) περιπολικών οχημάτων για τις ανάγκες του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.



Σε συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλλεται για τον εκσυγχρονισμό και τη συντήρηση των μέσων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, υπέγραψε σήμερα την προκήρυξη για τη διενέργεια δημόσιου, τακτικού διαγωνισμού, ανοικτής διαδικασίας από την Διεύθυνση Προμηθειών του Κλάδου Οικονομικών και Υλικοτεχνικών Υποδομών του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την προμήθεια είκοσι (20) περιπολικών οχημάτων προϋπολογισμού επτακοσίων (700.000) χιλιάδων ευρώ.

Η χρηματοδότηση του διαγωνισμού στο σύνολό της, θα πραγματοποιηθεί από την απορρόφηση κονδυλίων του Ταμείου Εξωτερικών Συνόρων.