ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

«Σαφάρι» πολιτευτών στο μεγάλο λιμάνι


ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ peiratikoi@yahoo.gr
«Μικροπωλητές εκβιασμών» επιδίδονται σε «σαφάρι» πολιτευτών στον Πειραιά, στο λιμάνι και τα πέριξ. Έχουν στήσει τους παρακμιακούς πάγκους τους στον κυβερνοχώρο και πωλούν εκδουλεύσεις σε πρόσωπα που ετοιμάζονται ν’ αναμετρηθούν στην αρένα των εκλογών. Τάζουν προβολή στις κακόγουστες ιστοσελίδες τους με φωτογραφίες και σχόλια που γυρνούν τον αναγνώστη τουλάχιστον δύο δεκαετίες πίσω.
Τα «Τριακόντα Αργύρια» διαμορφώνουν τη θεματολογία και όσοι δεν υποκύπτουν στον εκβιασμό- συνεργασία, γίνονται πρωταγωνιστές αρνητικών δημοσιευμάτων, « δεν έχουν ρεύμα», «ξεμένουν από κόσμο», «πατώνουν»… έτσι γιατί απλά δεν δέχθηκαν να παίξουν στο βρώμικο παιχνίδι τους.
Οι «πελάτες τους» από την άλλη «σαρώνουν» σε δημοσκοπήσεις που μόνο οι
διαχειριστές αυτών των ιστοσελίδων γνωρίζουν.
Θλιβεροί και επικίνδυνοι δεν είναι αυτοί που ευκαιριακά έχουν στήσει τα μαγαζάκια τους για να μαζέψουν ότι μπορούν στον προεκλογικό πυρετό. Θλιβεροί και επικίνδυνοι είναι εκείνοι, οι πολιτευτές (κάποιοι ίσως , λέμε ίσως …έχουν κάτσει και στα βουλευτικά έδρανα) που ενδίδουν
σε πρακτικές και δραστηριότητες , που κανονικά θα έπρεπε να απασχολούν μόνο τον
εισαγγελέα.
Υ. Γ:Παιδιά δεν έχετε καταλάβει, τα νταβατζιλίκια τελείωσαν, η Τρούμπα έκλεισε και οι «γκαζιέρες»- κατά την πειραιώτικη αργκό – δεν είναι εδώ.