ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

SOS για το Λιμάνι Καρλοβάσου! Θα γίνει ατύχημα-Κίνδυνος-Θάνατος-Θα κάνετε κάτι κ.Πάλλη , γενικέ γραμματέα Λιμένων;

www.samiakignomi.gr

 

αναδημοσίευση

Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2012 09:27

του δημοσιογράφου Γιώργου Γαρυφάλλου

Δυστυχώς παρόλο που εδώ και αρκετό καιρό το Λιμενικό ταμείο Σάμου έχει ενημερωθεί για το θέμα, εντούτοις δεν έχει κάνει τίποτα προκειμένου να μην συμβεί κάποιο ατύχημα που είναι ικανό να προκαλέσει ακόμα και τραγωδία!Αναφερόμαστε στο Λιμάνι του Καρλοβάσου όπου αναγνώστες της "Σαμιακής Γνώμης", άρα πολλές φορές μας έχουν καταγγείλει την συνεχή διέλευση βαρέων οχημάτων στο Λιμάνι, παρόλο που από κάτω τα νεροφαγώματα εδώ και μήνες, το έχουν κάνει σε πολλά σημεία να βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα!
 

Το θέμα κρίνεται πολύ σοβαρό διότι στο συγκεκριμένο λιμάνι (που είναι χαρακτηρισμένο ως εμπορικό), χρησιμοποιείται για φορτοεκφόρτωση, καυσίμων, πυρομαχικών και άλλων επικίνδυνων υλικών, δίπλα ακριβώς από καταστήματα, αλλά και δίπλα από τη επιβίβαση και αποβίβαση, επιβατών και αυτοκινήτων, επιβατικών πλοίων!!!

Για το θέμα ενημερώθηκε ο Λιμενάρχης Σάμου κ. Κωνσταντέλλης στην εκπομπή του Γιώργου Γαρυφάλλου στο "Ράδιο Ιωνία" και όπως δήλωσε και ο ίδιος το θέμα είναι πολύ σοβαρό και άμεσα θα ζητήσει ενημέρωση.

Μετά την εκπομπή,
ο κ. Λιμενάρχης μίλησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Γαρυφάλλου και τον ενημέρωσε πως το Λιμεναρχείο Σάμου και συγκεκριμένα ο Λιμενικός Σταθμός Καρλοβάσου, έχει ενημερώσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ πάνω από 1 χρόνο το Λιμενικό Ταμείο για τη σοβαρότητα του θέματος και κανείς δεν έχει κάνει κάτι, απολύτως τίποτε!!!

Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ το Λιμεναρχείο Σάμου, να σταματήσει την διέλευση ΟΛΩΝ των τροχοφόρων από το σημείο διότι θα γίνει σοβαρό ατύχημα και μετά όλοι θα ρίχνουν την ευθύνη στους άλλους!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ: