ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ... ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ !!!

Ναι κύριε Χρυσοχοϊδη, το πιστεύω αυτό που λέτε: Δεν διαβάσατε το μνημόνιο γιατί ήσασταν απασχολημένος στην καταστολή των διαδηλώσεων των εργαζόμενων που έβγαιναν στους δρόμους κατά εκατοντάδες χιλιάδες εκείνη την εποχή.

Τότε δεν ήταν που βάζατε τους μπάτσους να δέρνουν τον κόσμο που ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ....; Κι εσείς ήσασταν υπουργός "προστασίας" του πολίτη...

Και δεν ντρέπεστε σήμερα να παραδέχεστε κοτζάμ υπουργός, πρωτοκλασάτος και καριερίστας για πρόεδρος του πασοκ, πως υπογράψατε ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ, ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, το άδικο και απάνθρωπο μνημόνιο που καταδικάζει την πλειοψηφία των πολιτών στη φτώχεια, και την περιουσία τους, τη χώρα ολόκληρη στους τοκογλύφους με τους οποίους νταλαβεριστήκατε ως κυβέρνηση.

Το χειρότερο όμως είναι πως όλες αυτές οι... περίεργες δηλώσεις αυτοκριτικής (του κώλου δηλαδή) δεν γίνονται από τις τύψεις για το κακό που κάνατε, αλλά αποσκοπώντας μόνο στην πολιτική σας επιβίωση και καριέρα. Κι εσείς και άλλοι υποκριτές και απατεώνες του ΠΑΣΟΚ, καρεκλοκένταυροι που όλα τα βλέπουν μπίζνες και αρνούνται να ξεκολήσουν από την εξουσία συνεχίζοντας να παίζουν παιχνίδια σε βάρος μας.

Άκου λέει, ήμουν απασχολημένος με το ξύλο, τα δακρυγόνα και τις προφυλακίσεις των πολιτών που διαδήλωναν, (με αυτά τα θέματα δεν ήσασταν απασχολημένος εκείνες τις μέρες;) και δεν είχα χρόνο να διαβάσω το μνημόνιο...

Κι αναρρωτιέμαι, ποια άλλα "έργα" έγιναν επί ημερών σας κ υπουργέ;

Χάρης Μπόλκας