ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Προς τα απανταχού δουλικά!

Αγαπητέ Βασίλη Τζήμτσο, φίλε και συναγωνιστή, θα επαναλάβω δημόσια αυτό που πριν μερικές μέρες σου είχα πει να διαμηνύσεις στα δουλικά του άλτερ.

Σ' αυτούς τους φιλόδοξους "συναδέρφους" που για να διασφαλίσουν το... "παντεσπάνι" και τη διπλοθεσία τους, διαχρονικά ξεπουλούσαν την αληθινή ενημέρωση εκφράζοντας απαρέγκλιτα τις απόψεις των αφεντικών τους, εξαπατώντας αυτούς που (υποτίθεται) "εκπροσωπούν", τους τηλεθεατές, "πνίγοντας" τις περισσότερες φορές την αλήθεια και τις απόψεις που την εκφράζουν.

Τους ίδιους ανθρώπους που κατά παραγγελία και ικανοποιώντας τα αντεργατικά υψηλά συμφέροντα των αφεντάδων τους, ξεπουλούν  των αγώνα χιλιάδων εργαζομένων και ανέργων, συνταξιούχων και μαθητών, συκοφαντώντας τις διαδηλώσεις και τις απεργίες τους και αποκρύπτοντας τα δίκαια αιτήματά τους.

Είναι τα ίδια πρόσωπα, με ή χωρίς κουκούλες, που στη συνέχεια ξεπούλησαν και τους ίδιους τους συναδέλφους τους, αυτούς που μέχρι χθες έπιναν καφέ μαζί, και κάθονταν στο διπλανό γραφείο, οι οποίοι εδώ και μήνες, μένουν απλήρωτοι και σήμερα ζουν σε συνθήκες φτώχειας αγωνιώντας για την επιβίωση και το μέλλον. Κι αντί να πολεμήσουν στο πλευρό τους, τα άκαρδα και συμφεροντολόγα δουλικά, συμμάχησαν και πάλι με το αφεντικό. Περιχαρείς βγήκαν μάλιστα στο άλλο κανάλι του, για να "γιορτάσουν" τη νέα συνεργασία τους... γυρνώντας την πλάτη στους... φίλους τους, σ' αυτούς που μέχρι σήμερα αγωνίζονται πρωτόγνωρα "ελεύθεροι πολιορκημένοι" στο κτίριο του άλτερ.
 
Χωρίς ιερό και όσιο, οι πουλημένοι αυτοί "δημοσιογράφοι", ξεπουλησαν και το τελευταίο κομμάτι του εαυτού τους, για να βγουν στον αφρό, στο βωμό του κέρδους τους και για χάρη των κερδών του μεγαλοαφεντικού τους.
Ετοιμάζουν λέει σχέδιο πάταξης των κινητοποιήσεων των συναδέλφων τους και εξόντωσης τους. Ηθικής και φυσικής.
 Προφανώς οι νέες δουλείες, έκλεισαν, όπως είπαμε...  

Αγαπητά δουλικά,
όταν πια αυτοί με τους οποίους συμμαχείτε, θα έχουν υλοποιήσει τα δόλια σχέδιά τους και θα μας έχουν κάνει όλους... δούλους, οι υπηρεσίες σας δε θα είναι πια χρήσιμες... σε κανέναν. Το ίδιο ισχύει και για τους διπλοθεσίτες.
Είστε κι εσείς αναλώσιμοι.
Η μήπως νομίζετε πως είστε τόσο άξιοι και εργατικοί που θα επιβιώσετε;

Όσοι δε, φοβισμένοι συνάδελφοι, ή καριερίστες της... πεντάρας, ψώνια και λοιποί παραπλανημένοι-παραστρατημένοι ελπίζετε, ακόμα, ανοήτα πως θα γλυτώσετε τον μπαλτά, γλύφωντας Κουρήδες, Μπομπολέους κλπ.... τί να πω για σας; Συνέλθετε!
Ο ανόητος, όχι ακριβώς δεν θέλει, αλλα δεν ξέρει να κάνει καλό... αλλά ως εδώ...
Τουμπέκα, πριν μας πάρουν τα σπίτια και μας φορολογήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε, ηλίθιοι, αερολόγοι, συμβιβασμένοι... κλπ.
Μη γίνεστε ζητιάνοι και παλέψτε ή αφήστε κανέναν που το λέει η ψυχούλα του, να αγωνιστεί. 


Χάρης Μπόλκας