ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !

financialcrimesnews.blogspot.com
αναδημοσίευση

Οι σημερινές κινητοποιήσεις


Συμμετοχή στην απεργιακή διαδήλωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, είχαν εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, με τη στάση εργασίας 11-3 να παίζει το ρόλο της στη μικρή προσέλευση συναδέλφων.

Τελικά όπως μάθαμε, δεν ίδρωσε το αυτί των καναλαρχών και δεν προβλήθηκε σχεδόν καθόλου το απεργιακό γεγονός (δεν είχε και επεισόδια για να σπεκουλάρουν οι γνωστοί κόρακες) και συνάδελφοι που είχαν υιοθετήσει καλοπροαίρετα την άποψη για ξεχωριστή απεργία από τους άλλους εργαζόμενους επειδή "το ζήτησε η ΓΣΕΕ", προβληματίστηκαν και επανεξετάζουν τη στάση τους.

Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά, καθώς όλες οι τελευταίες αντίστοιχες επιλογές είχαν αποτυχία ως προς το στόχο τους. Με συναδελφικό πνεύμα και διάθεση για δημιουργική συμβολή, θα πρέπει να δούμε στα σοβαρά το επιχείρημα της ταυτόχρονης απεργιακής συμπεριφοράς με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, με παράλληλο σχεδιασμό εναλλακτικής απεργιακής ενημέρωσης με ευθύνη των σωματείων μας.


Στο μπλοκ των ΜΜΕ, συμμετείχαν με οργανωμένη παρουσία, ΕΣΗΕΑ, ΠΟΣΠΕΡΤ, εργασιακή επιτροπή ΔΟΛ, απεργοί Ελευθεροτυπίας, Financial Crimes, εργαζόμενοι ΑΠΕ, ΕΤΙΤΑ.


Περίπου στις 3μμ ενημερωθήκαμε ότι δεν είχε ξεκινήσει ακόμα η δίκη που ήταν από την Τετάρτη και πήρε αναβολή για το πρωί της Πέμπτης, με την οποία οι εργοδότες ήθελαν να βγάλουν παράνομη τη χτεσινή 24ωρη και τη σημερινή στάση εργασίας.