ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΦΘΗΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ. ΑΛΛΑ, ΣΤΟ Λ.Σ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ...ΤΣΙΠΑ !

ΠΡΟΣ:peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Ενώ στο Λιμενικό η μέριμνα είναι όχι μόνο μηδενική , αλλά ο κ. Παπουτσής μας κοροϊδεύει κατάμουτρα δημοσιεύοντας ΠΔ,  που μιλάνε για κατασκηνώσεις,παιδικούς σταθμούς κ.α. ,
στα υπόλοιπα σώματα η ηγεσία δείχνει τη διαφορά της από τους δικούς μας ανάλγητους αρχηγούς, υπαρχηγούς, κλαδάρχες.
΄Ενας με τσίπα δεν υπάρχει;

Από το news247

Φτηνά γεύματα και στην αστυνομία

Την ίδια ώρα και στην αστυνομία καθιερώνονται φτηνά γεύματα, όπως για παράδειγμα στο εστιατόριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθήνας.Θα μπορούν να γευματίσουν με μόλις 3 ευρώ. 

Στην ίδια τιμή μπορούν να βρουν φαγητό και οι αστυνομικοί στα εστιατόρια των ΜΑΤ, καθώς και σε ορισμένα αστυνομικά τμήματα, όπως της Καλλιθέας και της Ακροπόλεως, ενώ σε κάθε αστυνομική διεύθυνση λειτουργεί αστυνομική λέσχη.
Ήδη η προσέλευση των αστυνομικών διαρκώς αυξάνεται το τελευταίο διάστημα, κυρίως από νεοπροσλαμβανόμενους αστυνομικούς που αμείβονται με περίπου 800-900 ευρώ το μήνα.
Δωρεάν στέγη σε όσους έχουν ανάγκη

Στο μεταξύ, εγκρίθηκε και η διάθεση του 30% των διαμερισμάτων των στρατιωτικών παραθεριστικών οικισμών σε αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, αλλά και επαγγελματίες οπλίτες που έχουν ανάγκη.

Η διάθεση θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια και ήδη έχουν εγγραφεί πολλοί, κυρίως εργένηδες. Το ενοίκιο είναι μόνο για τη συντήρηση του οικήματος, δηλαδή 30-40 ευρώ μηνιαίως.