ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΠΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΛΙΑ !!!

http://www.mediablog.gr/
αναδημοσίευση 

Κι όμως μας φοβούνται… 

Thu, Dec 15, 2011

Κι όμως υπάρχουν αισιόδοξα δείγματα.
Ο πανικός τους μόλις στην οθόνη του Alter άρχισαν να παίζουν οι καταγγελίες για το χάλι των ΜΜΕ και τα ψηφίσματα συμπαράστασης τους οδήγησε στο να καταγγείλουν τη λειτουργία του μέσω Digea στο ΕΣΡ, τον Κουρή να στείλει την αστυνομία και τον υιό του να στέλνει τελεσίγραφα.
 
Η αντιπρόταση Ψυχάρη για συμφωνία τιμής (χα) στο προφορικό χωρίς χαρτιά και συμβάσεις και οι απειλές ότι θα γίνουμε σαν την Ελευθεροτυπία…


Το λοκ άουτ του Αλαφούζου μόλις είδε ότι η απελπισία των εργαζόμενων δεν αφήνει περιθώρια για άλλες περικοπές. Το οργανωμένο σχέδιο μαλιστα μετά τον εκφοβισμό προέβλεπε και τελεσίγραφο (όπως αναμενόταν) για αύριο το απόγευμα, ώστε να πανικοβληθεί ο κόσμος και να υπογράψει.

Εδώ η ΕΡΤ αναγκάστηκε να καταφύγει στα δικαστήρια, καθώς ο κ. Πάγκαλος δυσαρεστήθηκε που δεν λειτουργεί λόγω απεργίας.

Μέχρι και στον Αδέσμευτο η απεργία ανάγκασε τον εργοδότη να αρχίσει να πληρώνει.


Μήπως είναι ώρα για ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ παντού; Κι ας ματώσουμε. Κι ας έχουμε απολύσεις. Ούτως ή άλλως σε λίγο εκεί θα οδηγηθούμε.
Ας βγάλει η ΕΣΗΕΑ μια ανακοίνωση που να δεσμεύεται ότι όποιος απολυθεί λόγω απεργίας θα καλύπτεται μισθολογικά από το περιβόητο ταμείο αλληλοβοήθειας και να δεις για πότε κατεβαίνουν στους δρόμους όλοι.

Καιρός για αντίσταση συνάδελφοι…