ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ Ο ΙΟΝΕΣΚΟ!!!!

Είναι πραγματικά κρίμα που δεν ζει ο Ιονέσκο. Το θέατρο του παραλόγου βρήκε, επιτέλους, τη δικαιωσή του στον σύγχρονο κόσμο, με τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας.

Στην πιο συγκλονιστική καμπή της μεταπολίτευσης, ο δικομματισμός έγινε..."αχταρματισμός", οι ιδεολογίες ισοπεδώθηκαν, οι κόκκινες γραμμές....άλλαξαν χρώμα, και οι πολιτικοί στο όνομα του ευρώ, έκαναν κωλοτούμπες, νάζια, ισοπέδωσαν τα πάντα και τους εαυτούς τους μαζί.

Στη χώρα που γέννησε την άμεση δημοκρατία και την έκανε πράξη στην Πνύκα με την Εκκλησία του Δήμου, τη συνέλευση των Αθηναίων, όπου οι αποφάσεις ήταν συλλογικές, σήμερα κείτονται νεκρές οι υψηλές ιδέες...για χάρη της Ευρώπης (που κι αυτή ελληνίδα ήταν...)

Με μη-αιρετό πρωθυπουργό, τραπεζίτη-τεχνοκράτη, θα πορευτεί η χώρα.
Ο αείμνηστος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου  είχε πει το 1975 απευθυνόμενος στους αντιπροσώπους των κλαδικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ: "Ο τεχνοκράτης δεν έχει συνείδηση, δεν έχει τοποθέτηση μέσα στην κοινωνική δομή. Είναι πληρωμένο χέρι. Είναι όπως πληρώνεις κάποιον για να κάνει μια δολοφονία, πληρώνεις τον τεχνοκράτη να σου βγάλει τη δουλειά. Λοιπόν ‘τεχνοκράτης’ δεν είναι ουδέτερη λέξη."

Ο απερχόμενος Γεώργιος Α. Παπανδρέου, η Ν.Δ, το ΛΑΟΣ και η Δημοκρατική Συμμμαχία, υπέγραψαν με λίγα λόγια το συμβόλαιο θανάτου του ελληνικού λαού.

Με υπουργούς αμφιλεγόμενους θα μάθουμε να ζούμε.

Στο ίδιο οβάλ τραπέζι του Υπουργικού Συμβουλίου θα ανταλλάσσουν απόψεις για τη σωτηρία της πατρίδας ( πάντα!)  ο πρόεδρος της ΕΦΕΕ στα χρόνια της μεταπολίτευσης και ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος στα χρόνια της δικτατορίας και ο πρώην  γενικός γραμματέας της ΕΠΕΝ.....

Τα γομάρια....θα συνεργαστούν με τους πατριώτες....οι αντιμνημονιακοί με τους μνημονιακούς, το dancing with the stars με το City.... Αχ! καημένη μου πατρίδα!

11-11-11.....Ημέρα ιστορική!

Δώρα Ν. Βογιατζάκη