ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ- ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ Π.Δ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ

Ρυθμίσεις που αφορούν στο προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Πειραιάς, 25-11-2011

Αριθμ. Πρωτ.:33/11

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας απαράδεκτης κατάστασης, της προώθησης σχεδίων Π.Δ., που αφορούν θέματα του προσωπικού Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ., για τα οποία καμία ενημέρωση δεν είχαμε και δε μας δόθηκε η ευκαιρία της συμμετοχής και της κατάθεσης των απόψεών μας.

Με λύπη διαπιστώνουμε ότι επιχειρείται εκ νέου η υπονόμευση της συνδικαλιστικής παρουσίας για θέματα που αφορούν στην επαγγελματική ζωή και εξέλιξή μας.
Παρά το γεγονός ότι έχουμε διατυπώσει πολλές φορές, δημόσια, την άποψή μας για την αναγκαιότητα ουσιαστικών αλλαγών στα υπό ρύθμιση θέματα, ώστε μέσα από την συνεργασία, με καλή πίστη και σύνεση, να εξεταστούν συνολικά και διεξοδικά, για άλλη μια φορά, διαπιστώνουμε να γίνονται αποσπασματικές ρυθμίσεις – τροποποιήσεις, εν τη απουσία μας.

Αλήθεια, γιατί γίνεται αυτό και ποιοι είναι εκείνοι που δεν έχουν το σθένος ή δεν επιθυμούν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για το κοινό καλό;

Φαίνεται ότι για ορισμένους η συμμετοχική δημοκρατία και η συνδικαλιστική συνεισφορά στα κοινά είναι λέξεις κενές περιεχομένου.

Εμείς έχουμε υποχρέωση, διατηρώντας την αξιοπρέπειά μας και ανεξάρτητα,
 αν κάποιες από τις τροποποιήσεις αυτές αποτελούν μέρος του διεκδικητικού μας πλαισίου,

να καταγγείλουμε όλη αυτή τη μεθόδευση κακών συμβούλων του κ. Υπουργού, αφήνοντάς τους στην κρίση σας, αλλά και στο μοναχικό δρόμο,  που επέλεξαν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους