ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΘΗΝΩΝ "ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ- ΑΝ...ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΛΤΗ , ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ....ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΡΟΠΗ !!!

Ελεύθερος ο αστυνομικός που χτύπησε ΤΗΝ ΦΩΤΟΡΕΠΌΡΤΕΡ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ !!!

"ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ" - Aναδημοσίευση
Ελεύθερος έφυγε χτες, από την Εισαγγελία, χωρίς να του ασκηθεί ποινική δίωξη, ο αστυνομικός των ΜΑΤ που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της φωτορεπόρτερ Τατιάνας Μπόλαρη.
Ο αστυνομικός έβρισε και χτύπησε την φωτορεπόρτερ ταυματίζοντάς την, ενώ προπηλακίστηκαν και άλλοι δημοσιογράφοι που κάλυπταν την προχτεσινή κινητοποίηση.
Η φωτορεπόρτερ κατέθεσε μήνυση.
Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερος και έδωσε εντολή για προανάκριση σε πταισματοδίκη.
Η αιτιολογία για το ότι δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη στον αστυνομικό είναι ότι υπάρχει ελλιπής δικογραφία...
Οπως ανακοινώθηκε από τη ΓΑΔΑ, για τη βίαιη συμπεριφορά των αστυνομικών διατάχτηκε διοικητική έρευνα.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αναγνωρίστηκε ο 26χρονος αστυφύλακας από τα τηλεοπτικά βίντεο και συνελήφθη, κατηγορούμενος για παράβαση των άρθρων 361 (σ.σ. εξύβριση) και 308Α του Ποινικού Κώδικα (σ.σ. απρόκλητη σωματική βλάβη, βίαιη συμπεριφορά).
Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η Τ. Μπόλαρη δήλωσε ότι δέχθηκε αναίτια επίθεση από αστυφύλακα των ΜΑΤ, ο οποίος αφού πρώτα την έβρισε, στη συνέχεια τη γρονθοκόπησε, αντιδρώντας στο αίτημα της φωτορεπόρτερ να βγάλει τη μάσκα του προκειμένου να δει το πρόσωπό του και να κινηθεί νομικά εναντίον του.