ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΗΜΝΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΥΣ - ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : "ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ" !!!

"Ακόμα και κολυμπώντας" μέχρι την ακτή Βασιλειάδη, κάτω από το πάλαι ποτέ υπουργείο ναυτιλίας, αν δεν έχει πλοίο το νησί τους προειδοποιούν ότι θα βρεθούν, οι κάτοικοι κι οι φορείς της Λήμνου, όπως με πληροφορούν.

Είναι εξοργισμένοι και να ξέρετε πως θα βγουν στους δρόμους, αν δεν ενδιαφερθείτε για το χρόνιο συγκοινωνιακό πρόβλημα που τους μαστίζει. Τα ψέματα τέλειωσαν κ. Σηφουνάκη βουλευτή Λέσβου. Σας στέλνουν μήνυμα, όχι κινδύνου, αλλά... πολέμου, πλέον !

Και για να γίνω σαφής, αν δεν το ξέρετε, που το ξέρετε αλλά κάνετε τις "πάπιες" μιας και σας έχουν στείλει και επιστολές, οι Λημνιοί έφτασαν στο σημείο να σας παρακαλούν να επαναδρομολογήσετε τον "Ταξιάρχη" (βλέπε γουρουνόπλοιο) για να γλυτώσουν από το "Άκουα Μαρία" το οποίο τους ξανασερβίρετε ως "λύση", από την 1η Νοεμβρίου, οπότε λήγει η σχετική σύμβαση. Το εν λόγω πλοίο όπως καταγγέλουν φορείς του νησιού, είναι μικρό, παλιό και το ταξίδι... ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ, λόγω κατασκευής !!! Πού να ταξιδέψει άνθρωπος το χειμώνα;

Κύριε Σηφουνάκη, που εμφανίζεστε βασιλικότερος φιλομνημονιακός από τους μνημονιακούς αφήστε ήσυχη την ελληνική σημαία και το σταυρό, δεν είναι αυτό το πρόβλημα του τόπου και ασχοληθείτε με τον άνθρωπο και τη ζωή του. Με τον τόπο και την πρόοδο των πολιτών του. Γι' αυτό σας ψήφισαν.

Θα δεχτείτε πόλεμο ανελέητο κι όχι μόνο γιατί χρόνια τώρα τους τάζετε λαγούς και πετραχήλια, για να διατηρείτε το "πράσινο κάστρο" σας στο βόρειο Αιγαίο αλλά επειδή πλέον οι Λημνιοί κατάλαβαν πως δεν είστε τίποτα άλλο από εκπρόσωποι των εφοπλιστικών συμφερόντων καταδικάζοντας στην απομόνωση και το μαράζωμα, ένα νησί 18.000 και βάλε... κατοίκων.

Ήδη στο νησί η επιτροπή αγώνα ξεκινάει συσκέψεις και ενημέρωση των πολιτών ενώ εξετάζει όλες τις μορφές δράσης. Ο κόσμος είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ, λένε ! Κι αν νομίζετε κύριοι της κυβέρνησης του μνημονίου και της πολιτικής του κεφαλαίου, πως οι Λημνιοί είναι μακριά (νυχτωμένοι) και εγκλωβισμένοι... πλανάσθε !

Χάρης Μπόλκας