ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

H ΠΟΕΠΛ.Σ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ !

Μεταβατικές διατάξεις Ασφαλιστικού για Ειδικές Μονάδες
Πειραιάς 30/9/11

Σας ενημερώνουμε ότι με τον Ν.4002/2011 προστέθηκαν στις μεταβατικές διατάξεις συνταξιοδότησης και τα στελέχη των Ειδικών Μονάδων όπως πληρώματα αεροσκαφών, ελικοπτέρων, ΜΥΑ και ΚΕΑ.Ως εκ τούτου δεν έχει προκύψει καμία εξαίρεση κατηγορίας ειδικών δυνάμεων από την ρύθμιση.

Παρακαλούμε για την σωστή ενημέρωσή σας και την αποφυγή δημιουργίας κλίματος ανησυχίας στους συναδέλφους, χωρίς να συντρέχει κανένας ουσιαστικός λόγος.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Δριβάκος Γεώργιος
Ο Γεν. Γραμματέα
Κατσίνας Σωτήριος
--------------------------------------------------------------------------------
Πενθήμερα-Ενιαίο Μισθολόγιο

Πειραιάς 30/09/11

Σας γνωρίζουμε ότι ο προϋπολογισμός για τα πενθήμερα επαρκεί μέχρι και τον μήνα Νοέμβριο 2011 και μόνο για τον μήνα Δεκέμβριο 2011, έχει ζητηθεί μεταφορά κονδυλίων από τον κωδικό των νυχτερινών, όπου υπάρχει διαθέσιμο ποσό.
Η έγκριση της μεταφοράς δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα στην αρμόδια υπηρεσία του Αρχηγείου, πλην όμως υπάρχει προγραμματισμένη σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Γ.Λ.Κ.), την ερχόμενη εβδομάδα για το θέμα αυτό.
Θεωρούμε αυτονόητη την ίση μεταχείριση των Σωμάτων Ασφαλείας από την Κυβέρνηση και αναμένουμε την οριστική διευθέτηση του θέματος.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι μετά το χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο, όπου είχε ως βασικό θέμα το Ενιαίο Μισθολόγιο των Δημοσίων Υπαλλήλων, οριστικοποιήθηκε η εξαίρεσή μας, επισημαίνοντας ότι θα ακολουθήσει σε δεύτερο στάδιο διαδικασία επεξεργασίας νέου ενιαίου μισθολογίου για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Η Ομοσπονδία παρακολουθεί στενά όλα τα θέματα που μας αφορούν και κάθε φορά σας ενημερώνει σοβαρά και υπεύθυνα για κάθε εξέλιξη.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος