ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ : ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙ ΤΡΙΜΗΝΟ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Λ.Σ-Ε.Ακτ !

ΠANΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ
Οι μισθολογικές ρυθμίσεις των πρόσφατα ψηφισθέντων νόμων 3986/2011 και 4002/2011 και η αναδρομική εφαρμογή των ρυθμίσεων αυτών, επιφέρει μεγάλη μείωση στις μηνιαίες αποδοχές των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για το επόμενο τρίμηνο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνάδελφοί μας, που λόγω και των δανείων που έχουν λάβει από ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα, έχουν μηδενικές αποδοχές στη μισθοδοσία τους... Επιστολή ΕΕΤ για αναστολή αποπληρωμής δανείων
Πειραιάς: 28 – 09 – 2011

Προς:
Κύριο
Χρήστο Βλ. ΓΚΟΡΤΣΟ
Γενικό Γραμματέα
Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

ΘΕΜΑ: «Αναστολή αποπληρωμής δανείων»

Κύριε Γενικέ,
Οι μισθολογικές ρυθμίσεις των πρόσφατα ψηφισθέντων νόμων 3986/2011 και 4002/2011 και η αναδρομική εφαρμογή των ρυθμίσεων αυτών, επιφέρει μεγάλη μείωση στις μηνιαίες αποδοχές των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για το επόμενο τρίμηνο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνάδελφοί μας, που λόγω και των δανείων που έχουν λάβει από ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα, έχουν μηδενικές αποδοχές στη μισθοδοσία τους.
Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας συστήνοντας, στο σύνολο των μελών της Ένωσης που εκπροσωπείτε, την αναστολή αποπληρωμής των δανείων του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ, τουλάχιστον επί τρίμηνο, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις και για όσους το επιθυμούν.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Δημ. ΣΑΙΤΑΚΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας
 Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ